Vakantiehuis Kent

Alle vakantiehuizen in Kent

Uw huis verhuren

Aanmelden

Kent

Vakantie in Kent is ook wel vakantie in de ‘Tuin van Engeland’. Deze prachtige regio wordt zo genoemd vanwege haar schoonheid met vele tuinen, landhuizen en kastelen die gelegen zijn in een landelijke omgeving. Kent is in het verleden altijd populair geweest bij de Koninklijke familie, zowel het kasteel Hever Castle als het kasteel Leeds Castle hebben Koninklijke bewoners gehad. Jouw vakantiehuis in Kent ligt te midden van schitterende natuur en indrukwekkende cultuur in Groot-Brittannië.

Prachtige natuur vanuit je vakantiehuis in Kent

Vanuit je vakantiehuis in Kent maak je mooie tochten over slingerende weggetjes, die lopen langs schilderachtige dorpjes en indrukwekkende kastelen en landhuizen in Groot-Brittannië. Tijdens je vakantie kun je genieten van een typisch Engels biertje in een van de landelijke pubs. Engeland staat bekend om haar heerlijke plaatselijk gebrouwen bieren en haar unieke pubmaaltijden, die je kunt nuttige in een van de typische barretjes langs rustige landweggetjes en in authentieke dorpjes. Tijdens je vakantie in een van de vakantiehuizen in Kent is het zeker aan te raden om de adembenemende kust met haar ‘White Cliffs’ (steile krijtrotsen) te bezoeken! Dit mooie fenomeen zorgt voor een uniek natuurlandschap. Hiernaast kun je tijdens je vakantie heerlijk vertoeven op een van de zand- en kiezelstranden van Groot-Brittannië. Maak een wandeling door een van de baaien en kustplaatsen, zoals Ramsgate, Folkstone, Broadstairs en het charmante Whitstable. Bezoek ook eens de oude havenstadjes Sandwich en Hythe tijdens je bezoek aan Kent.

Vakantie Kent: beleven!

Wil je tijdens je vakantie in Kent echt iets beleven? Ga dan de vele mogelijkheden van Kent ontdekken! Zeker een bezoek waard is het historische Canterbury, met haar beroemde kathedraal en Leeds Castle. Natuur,- cultuur-, en tuinliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen! Vanuit je vakantiehuis in Kent kun je ook prima cultuur snuiven in een van de vele karakteristieke antiekwinkeltjes of op de boerenmarkt van Kent. Golfers kunnen prima terecht op een van de vele uitgestrekte golfbanen in Kent, mooie banen voor iedere golfer! Optimaal genieten van het natuurschoon tijdens je vakantie in Kent? Pak dan de fiets en verken het landschap van Groot-Brittannië! Een belevenis is zeker de tocht met de oude stoomtrein, van Hythe en Dungeness en een bezoek aan de fascinerende schelpengrot (Shell Grotto).

Vergeet niet een bezoek te brengen aan de bruisende hoofdstad Londen! Vanuit je vakantiehuis in Kent is Londen prima te bereiken. In London staan veel prachtige authentieke gebouwen, die op zichzelf al schitterend zijn. De belangrijkste hiervan is de Big Ben, onderdeel van het Houses of Parliament. Tijdens je vakantie in Kent is de Tower of Londen ook zeker een bezoek waard, dit is een groot museum in een vesting welke vroeger fungeerde als koninklijk paleis maar ook als gevangenis van Engeland. Tower Bridge is gelegen naast de Tower of Londen, allemaal schitterende bezienswaardigheden gedurende je vakantie in Kent! Hiernaast moet je absoluut niet vergeten om het paleis Buckingham Palace te bezoeken. Het reizenrad London Eye en The O2 (voorheen Millennium Dome) zijn ook voor de jeugd een leuke attractie! Bekijk Londen vanaf 135meter of geniet van een spectaculair concert in het grote evenementencomplex. In Londen is nog veel meer te beleven, doe het allemaal vanuit je vakantiehuis in Kent!
Kortom: Ontdek vanuit een van de vakantiehuizen in Kent de gehele Zuidoost regio van Groot-Brittannië!

Alle vakantiehuizen in Kent