Een selectie van onze wintersporthuizen

Vakantiehuizen aan de pistes

Stel je voor: vanuit je vakantiehuis meteen de piste op of skiën tot aan de deur van je chalet... In veel skigebieden in Frankrijk en Oostenrijk liggen de chalets en appartementen aan de voet van het skigebied. Als je de gordijnen van je slaapkamer opent, dan kijk je uit op het prachtige, witte berglandschap en de perfect geprepareerde pistes. Een groot voordeel is dat je niet lang hoeft te wandelen met de latten op je schouder en niet in een drukke skibus hoeft te zitten. Laat de wintersportvakantie maar beginnen!

Inspiratie

Verblijven in Frankrijk of Oostenrijk?

Frankrijk heeft grote aaneengesloten skigebieden, maar is ook erg populair door het grote aanbod van chalets en appartementen aan de pistes. In het skigebied Val Thorens is er echt voor ieder wat wils. Zo heb je er blauwe, rode en zwarte pistes, goede restaurants en uitstekende uitgaansmogelijkheden.

Lees meer
Chalets aan de voet van het skigebied

Ken je de term ski-in ski-out? Dit betekent simpelweg dat je direct vanuit je accommodatie op de piste staat en meteen kunt gaan skiën. Vanuit je slaapkamer of chalet aan de piste zie je in de vroegte de eerste wintersporter naar de skiliften lopen of de berg afdalen.

Lees meer
Volop genieten op en rondom de pistes

Tijdens je wintersportvakantie kan een ritje op de rodelbaan zeker niet ontbreken. Vooral in Oostenrijk zijn er volop rodelmogelijkheden. Zowel voor jong als oud is dit een fantastische activiteit die beslist wat kriebels in de buik oplevert. In het Brandnertal in Voralberg is er een rodelbaan van 6 kilometer lang en in Les 3 Vallées kun je de berg af zoeven met een slee. Kinderen vinden dit uiteraard de max. Sommige rodelbanen zijn zelfs verlicht en tot 22u geopend. Zo kun je tot laat in de avond genieten van een spannende afdaling.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020