Wintersporten aan de Piste | Belvilla Vakantiehuizen

Vakantiehuizen aan de pistes

Stel je voor: vanuit je vakantiehuis meteen de piste op of skiën tot aan de deur van je chalet... In veel skigebieden in Frankrijk en Oostenrijk liggen de chalets en appartementen aan de voet van het skigebied. Als je de gordijnen van je slaapkamer opent, dan kijk je uit op het prachtige, witte berglandschap en de perfect geprepareerde pistes. Een groot voordeel is dat je niet lang hoeft te wandelen met de latten op je schouder en niet in een drukke skibus hoeft te zitten. Laat de wintersportvakantie maar beginnen!

Inspiratie

Verblijven in Frankrijk of Oostenrijk?

Terwijl je in bed ligt en de gordijnen langzaam opent, kijkt je uit op het prachtige witte berglandschap. Er is toch niets fijner dan dat? Veel chalets liggen vlak bij of naast de skiliften, zodat je in no-time op de pistes bent. De Franse en Oostenrijkse skigebieden lenen zich perfect voor een vakantiehuis aan de piste. Dat betekent volop genieten.

Lees meer
Chalets aan de voet van het skigebied

Of je nu met een kleine of een grote groep reist, de vakantiehuizen van Belvilla bieden voor ieder wat wils. Zo zijn er prachtige groepshuizen met meerdere slaap- en badkamers, gezellige chalets met een eigen jacuzzi of appartementen met een echte open haard.  Of je nu midden in het dorp verblijft of direct aan de pistes, de vakantiehuizen zijn heerlijk om in te verblijven.

Lees meer
Volop genieten op en rondom de pistes

Als je op wintersport bent, dan is het belangrijk dat je zalig kunt skiën of snowboarden. Tocht valt er nog veel meer te beleven in, op en rondom de pistes van het skigebied. Wat denk je van rodelen, sneeuwschoenwandelen of langlaufen? Of van zalig tot rust komen in de wellness?

Lees meer