Vakantiehuizen en wintersport chalets Tauplitz

Skigebied: Tauplitz

Bekijk ons wintersportaanbod

5 wintersport chalets in Tauplitz

Bekijk ons aanbod

Wintersportvakantie in Tauplitz

Boek nu je wintersport chalet in Tauplitz! Geniet van een heerlijke wintersport met heel de familie in het zonnige hooggebergte in het Alpengebied! Skigebied Tauplitz (ook wel Die Tauplitz genoemd) kenmerkt zich door de moderne voorzieningen. De verschillende stoeltjesliften en sleepliften brengen je gemakkelijk naar de hoge toppen, zonder daarvoor in de rij te hoeven staan. De sneeuwkanonnen en pistemachines zorgen voor optimale ski- en snowboard mogelijkheden. Dankzij de gunstige ligging is Tauplitz één van de sneeuwzekerste skigebieden van Oostenrijk. Er ligt van begin december tot eind april een gemiddeld wit pak van 3 meter.

Je wintersport chalet in het prachtige Tauplitz

Een wintersportvakantie in Tauplitz betekent heerlijk ongestoord kunnen skiën of snowboarden op de natuurlijk gevormde pistes. Rust en ruimte kenmerken het skigebied. De brede pistes zijn uitermate geschikt voor tiefschnee-afdalingen en het is dan ook een bekend freerideterrein. Door de overmaat aan sneeuw en ruimte is Tauplitz geliefd onder carvers. Voor families zijn de goed onderhouden pistes eveneens ideaal. Er zijn verschillende lesscholen aanwezig waar skiërs en snowboarders op alle leeftijden en van alle niveaus lessen kunnen volgen. Voor langlauflessen, ‘schneeshuhwandeling’ en skitochten en bergwandelingen met gids kun je hier ook terecht. Ontdek alle mogelijkheden voor een aangename wintersport vanuit je wintersport chalet in Tauplitz!

Schneebaerenland: 5 skibergen

Tauplitz behoort tot het Schneebaerenland, dat uit 5 skigebieden in totaal bestaat (Die Tauplitz, Die Kaiserau, Planneralm, Riesneralm, Loser-Altaussee). De skipas die je in Tauplitz aanschaft, is geldig in het hele Schneebaerenland! Een rustig gebied, met veel ruimte op de piste en met heerlijke winterwandelingen. Boek nu je appartement of wintersport chalet in Tauplitz en je kunt genieten van een onbezorgde skivakantie!  Lijkt je dat wel iets? Huur dan nu een appartement of chalet in Tauplitz voor een heerlijke wintersportvakantie!

Idyllisch almdorp Tauplitzalm-Dorf

Naast het actief bezig zijn op de piste, kun je ook heerlijk genieten en ontspannen in het unieke Tauplitzalm-Dorf. Een authentiek en romantisch plaatsje dat midden op de piste (1650 m.) gelegen is. Voor een hapje en een drankje kun je bij de vele hutten en restaurants in dit idyllische dorp terecht. Een ontspannen wintersportvakantie dus!
 

Alle vakantiehuizen in Tauplitz

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Wellness
5 vakantiehuizen
Lastminute
3 vakantiehuizen
Groepshuizen
1 Vakantiehuis