Kenmerken

Ellmau: gezelligheid en een reusachtig skigebied

Ellmau am Wilden Kaiser is de volledige naam van een prachtige skibestemming in Tirol die meestal kortweg Ellmau wordt genoemd. Dit dorp ligt aan de voet van de imposante Wilder Kaiser midden in een van de grootste skigebieden van Oostenrijk: SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Het heeft dus een bijzondere setting die niet alleen voor wintersporters een grote aantrekkingskracht heeft. Zo dient het ook als decor van heel wat films en worden er nog steeds afleveringen opgenomen van de bekende tv-serie "Der Bergdoktor". Maak dus snel kennis met Ellmau!

Skigebied
Skiwelt WilderKaiser-Brixental
Skigebied
  Skigebied
Skiwelt WilderKaiser-Brixental
Skiwelt WilderKaiser-Brixental
Hoogte skigebied
1892m
620m
Skiliften
Cabineliften
16x
Stoeltjesliften
35x
Sleepliften
39x
Pistes Totaal: 261km
Beginner
0km
Gemiddeld
122km
Gevorderd
129km
Expert
10km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
4x
Boarder Cross
1x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 197km

Een selectie van onze wintersporthuizen

Inspiratie

Ellmau: de poort naar het skiparadijs

Ellmau is een gevarieerd skigebied waar zowel beginners als ervaren skiërs genoeg voorzieningen aantreffen voor een afwisselende wintersportvakantie. Naast de pistes binnen de gemeentegrenzen heb je ook toegang tot de pistes van andere dorpen in dit immense skiparadijs. Die bereik je allemaal met een skipas!

Lees meer
In Ellmau heb je alles bij de hand

Ellmau is een gezellig dorp dat alle faciliteiten biedt voor een comfortabele vakantie. Je kunt er je boodschappen doen, uit eten gaan en ook de kinderen kunnen volop skiën in het dorp. Daarbij kunt je kiezen uit een groot aanbod aan accommodaties. Van een appartement tot en met een chalet: in Ellmau kunt je het vakantiehuis boeken dat bij uw vakantie past

Lees meer
Extra activiteiten in winters Ellmau

Een wintersport in Ellmau heeft nog een aantal leuke extra's voor je in petto. Naast wintersport kun je vanuit je vakantiewoning nog andere leuke dingen doen. Denk maar aan wandeltochten met fakkels, een skishow of gezellige après-ski. Ook voor kinderen zijn er heel wat leuke attracties die een wintersportvakantie in Ellmau aantrekkelijk maken voor het hele gezin.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020