Vakantiehuizen en chalets Lienz: Hochstein & Zettersfeld

Skigebied: Lienz: Hochstein & Zettersfeld

Bekijk ons wintersportaanbod

4 wintersport chalets in Lienz: Hochstein & Zettersfeld

Bekijk ons aanbod

Zonnig skiën in de Lienzer Dolomieten!

Aan de voet van de Lienzer Dolomieten ligt Lienz, de hoofdstad van Oost-Tirol. Lienz is de zonnigste stad van Oostenrijk, en wordt ook wel de 'Parel van de Dolomieten' genoemd. In de omgeving bevinden zich de 2 skigebieden Hochstein en Zettersfeld, met in totaal 40 kilometer aan pisten en 12 liften. Omdat Lienz zo zonnig is, is het natuurlijk een ideale plaats om te verblijven tijdens je wintersportvakantie, in een vakantiehuis of appartement! Je vind hier een gratis skibus die de stad met de 2 skigebieden verbindt, en boetiekjes, restaurants met zowel traditionele als internationale keuken, Weinstuben, en bierpubs. Verblijf hier in een chalet en ontdek de skigebieden Hochstein en Zettersfeld!

Lienz-Zettersfeld: Zonnig en familievriendelijk!

Families met kinderen, zonaanbidders en recreatieskiërs gaan graag naar het Zettersfeld, het meest zonnige gebied met de makkelijkere en bredere pistes. En ook snowboarders geven de voorkeur aan deze ?Zonkant? van de twee gebieden, want hier ligt het snowboard funpark (A-Frame-Box met Tabletop, Straight Rail, Down Rail, Kinked Rail, Rainbow Rail).

Lienz-Hochstein: Afdalen tot aan Lienz

Een geheime tip voor de geoefende wintersporter is skigebied Hochstein. Het is moeilijker en nog redelijk rustig, en alle 11,6 km. aan pisten liggen onder de boomgrens in het bos. Hier hebben zich al diverse wereldcups plaatsgevonden. Ook bevindt zich hier een verlichte rodelbaan Vanaf Hochstein kun je een schitterende afdaling maken tot aan de stad Lienz. Kortom, huur voor je wintersportvakantie eens een vakantiehuis, chalet of appartement in of rondom Lienz en ontdek deze skigebieden!

Alle vakantiehuizen in Lienz: Hochstein & Zettersfeld

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren