Vakantiehuizen en chalets in Sonnenkopf in het Klostertal

Skigebied: Sonnenkopf

Bekijk ons wintersportaanbod

6 wintersport chalets in Sonnenkopf

Bekijk ons aanbod

Sneeuwzeker familieskigebied Sonnenkopf in het Klostertal

In het Klostertal vlakbij het bekende Arlberg, ligt het familieskigebied Sonnenkopf, dat door zijn gunstige ligging (tot 2300 m.) sneeuwzeker is tot laat in het voorjaar. Het gebied is klein, overzichtelijk en toch gevarieerd, met 31 km. pisten voor jong en oud, en 10 liften. Voor de gevorderden is er een nieuwe steile zwarte piste, de Bäraloch, 1,5 km. lang en 60%  helling. Voor de kleintjes is er Schneemannland, een kinder-belevenis-park in de sneeuw. Verder is er een 2 km. lange rodelbaan van het berg- tot het middelstation. Op het zonnige hoogplateau van Sonnenkopf vinden sneeuw 3 winterwandelroutes, en ook zijn er 2 langlauflloipen. Ontdek skigebied Sonnenkopf, in het Klostertal, vanuit een wintersportchalet! 

Freeriders paradijs Sonnenkopf - Klostertal

Sonnenkopf geldt als een prachtig freeridegebied! Naast off-piste mogelijkheden direct naast de piste, zijn er hier ook 2 backcountrygebieden en een powder run van 3 km. voor ervaren freeriders.

Wintersportchalets Sonnenkopf - Klostertal

Verblijf in een wintersportchalet of vakantiehuis in de dorpen Dalaas, Wald, Braz of Klösterle, en beleef een gezellige wintersportvakantie in dit gebied. Geniet van een heerlijke maaltijd in een van de bergrestaurants of rust lekker uit in uw eigen vakantiehuis bij de piste. Voor een heerlijke wintersportvakantie met het hele gezin, ben je in Sonnenkopf op de goede plaats!

Alle vakantiehuizen in Sonnenkopf

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Lastminute
6 vakantiehuizen
Groepshuizen
2 vakantiehuizen