Vakantiehuizen en chalets Imst-Gurgltal

Skigebied: Imst-Gurgltal

Bekijk ons wintersportaanbod

3 wintersport chalets in Imst-Gurgltal

Bekijk ons aanbod

Boek uw vakantiehuis in Imst-Gurgltal

Op de plaats waar het Gurgltal en het Inntal elkaar ontmoeten, ligt het stadje Imst. Alles wat u van een wintersport mag verwachten, vindt u hier zeker. Imst is een plek waar u er echt even helemaal tussenuit bent. Zeker voor gezinnen met kinderen is dit een zeer geschikt gebied. U kunt met name terecht in het skigebied Hoch-Imst, met vele kilometers aan pisten, loipen en wandelroutes. Ook snowboarders kunnen hier hun hart ophalen, ook bij nacht kan men nog afdalingen maken over de prachtige verlichte pisten. Met een lengte van vier kilometer geeft Imst de langste nachtpiste van Europa.

Zonnige, gegarandeerd besneeuwde hellingen voor jong en oud

Onder het traditionele uiterlijk gaat een bruisende moderne stad schuil. Het skigebied van Imst-Gurgltal is een goed gebied voor beginners en staat bekend als zeer geschikt voor families met kleine kinderen. Maar ook voor de grotere kinderen is er meer dan genoeg te doen. Zo heeft het een aardig aanbod aan après-ski gelegenheden en zijn er alle mogelijke sporten te doen die je maar kan bedenken. Boek hier een sfeervolle vakantiewoning voor een frisse wintersport in Imst.

Vakantiehuizen in Imst

In de directe omgeving liggen nog veel andere goede skigebieden. Gelegen in het centrum van het Gurgltal, wordt Imst omgeven door vele dorpen, namelijk Karres, Karrösten, Imsterberg, Tarrenz, Roppen, Mils en Schönwies. Imst ligt in het Oberinntal, daar waar de Gurglbach uitmondt in de Inn en wordt door de inwoners onderscheiden in Oberstadt en Unterstadt. Verder behoren ook de kernen Brennbichl, Gunglgrün, Sonnberg, Weinberg, Hoch-Imst en Teilweisen tot de gemeente Imst. Vanuit uw vakantiewoning bent u zo op de prachtigste afdalingen.

Alle vakantiehuizen in Imst-Gurgltal

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Lastminute
3 vakantiehuizen
Groepshuizen
1 Vakantiehuis