Vakantiehuizen en chalets Gaissau-Hintersee

Skigebied: Gaissau-Hintersee

Bekijk ons wintersportaanbod

4 wintersport chalets in Gaissau-Hintersee

Bekijk ons aanbod

Wintersportvakantie in Gaissau-Hintersee

Zon 25 km. van Salzburg, ligt het familievriendelijke en prijsgunstige skigebied Gaissau-Hintersee. Het skigebied Gaissau-Hintersee is voor gezinnen met kleine kinderen en beginnende skiërs een klein skiparadijs. Maar ook gevorderde wintersporters kunnen in het skigebied uren lang heerlijk skiën of snowboarden over 40 km. aan geprepareerde pisten. Vanuit uw vakantiewoning in de buurt van skigebied Gaissau-Hintersee geniet u van een wintersportvakantie vol sneeuwplezier!

Kindvriendelijk Gaissau-Hintersee

Gaissau-Hintersee staat bekend als een familiegeorienteerd skigebied, onder andere door de speciale kinderkortingen. Ook kunnen ze sleetje rijden, is er een kinderpark en een 2 km. lange natuurbobsleebaan van Krispl naar Gaissau. Boek uw vakantiewoning in één van de dorpen in dit gebied en ervaar zelf dit paradijs voor families en beginners!

Langlaufen in Gaissau-Hintersee

Gaissau-Hintersee is een eldorado voor langlaufers, met zon 136 km. aan loipen in de Fuschlsee regio. Diverse wandelwegen zijn ideaal om te winterwandelen of te rodelen. Op culinair gebied is er hier daarnaast voor ieder wils; u vindt hier diverse restaurants en berghutten die de typische Oostenrijkse specialiteiten serveren.

Alle vakantiehuizen in Gaissau-Hintersee

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren