Vakantiehuizen en chalets Bergeralm

Skigebied: Bergeralm

Bekijk ons wintersportaanbod

2 wintersport chalets in Bergeralm

Bekijk ons aanbod

Ontdek het wintersportgebied Bergeralm vanuit uw vakantiehuis of chalet

De Ski & Freizeit-Arena Bergeralm is een klein, sneeuwzeker skigebied, met moderne liften. De bijna 25 km aan geprepareerde pistes in alle moeilijkheidsniveaus zijn verspreid over hoogtes van 1.050m tot 2.200m. Het overzichtelijke pistenaanbod in combinatie met het unieke uitzicht over het Wipptal geeft de wintergast een unieke ervaring. Zowel de beginnende als de gevorderde skiër kan hier goed terecht. Maar er is meer!

Winterfun voor iedereen!

U vindt in dit skigebied ongeveer 12 km aan geprepareerde langlaufloipen en een funpark voor snowboarders! Voor kinderen is er Ski-Kinderland, waar ze spelenderwijs de beginselen van skiën of snowboarden kunnen leren, en voor de kleintjes de crèche Bärennest. En dan is er nog de 6 km lange en verlichtte rodelbaan, één van de highlights van Bergeralm.

Skigebied Bergeralm: dag en nacht!

Heeft u overdag nog niet genoeg geskied? Voordat u lekker gaat slapen in uw eigen wintersportchalet kunt u dan 's avonds nog even de piste op. Bergeralm is namelijk een nachtski-eldorado. Meer dan 9 kilometer aan verlichte en goed geprepareerde pisten over 3 verschillende afdalingen maken Bergeralm tot 'één van de grootste nachtski-arena's van Europa!' Boek uw vakantiehuis of chalet en ontdek het zelf!

Alle vakantiehuizen in Bergeralm

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Groepshuizen
2 vakantiehuizen
Lastminute
2 vakantiehuizen
Wellness
2 vakantiehuizen