Vakantiehuizen en chalets Les Orres

Skigebied: Les Orres

Bekijk ons wintersportaanbod

1 wintersport chalets in Les Orres

Bekijk ons aanbod

Les Orres, een bijzonder wintersportgebied

Het moderne skigebied van Les Orres straalt iets bijzonders uit. De natuur is werkelijk een plaatje te noemen. Wanneer u op de pistes staat, hangt boven u een zeer blauwe lucht. Daarnaast schijnt de zon de hele dag, wat voor een aangename temperatuur zorgt. Voor zonaanbidders is Les Orres daarom een ideale wintersportbestemming. Ontdek met uw familie of vriendengroep de mogelijkheden die Les Orres u biedt en boek een gezellig vakantiehuis.

De mooiste afdalingen maakt u vanuit uw chalet in Les Orres

De pistes zijn op het noordwesten gericht, waardoor de conditie van de sneeuw lang goed blijft. Deze sneeuw is dan ook droog en pulverig, de perfecte sneeuw voor optimaal skiën. Intotaal vind je hier 88 km. aan pisten, 23 liften en een groot aanbod aan andere activiteiten, zoals parapente, schaatsen, rodelen, sneeuwschoenwandelen. De skiroutes voeren u van de besneeuwde toppen door het bos naar het gezellige dal. Wandelaars kunnen genieten van 10 km aan uitgezette routes.

Het dorp heeft een gezellige sfeer, u zult overal vriendelijk en hartelijk ontvangen worden. Ervaar zelf de aantrekkelijke atmosfeer van het Franse Les Orres!

Alle vakantiehuizen in Les Orres

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Groepshuizen
1 Vakantiehuis
Lastminute
1 Vakantiehuis
Wellness
1 Vakantiehuis