Vakantiehuizen en chalets Le Grand Serre Chevalier

Skigebied: Le Grand Serre Chevalier

Bekijk ons wintersportaanbod

3 wintersport chalets in Le Grand Serre Chevalier

Bekijk ons aanbod

Beleef een prachtige wintersportvakantie vanuit uw chalet

Het uitgestrekte gebied Le Grand Serre Chevalier behoort tot het vierde grootste skigebied van Frankrijk. Het bestaat uit dertien gemoedelijke bergdorpen, waaronder Serre Chevalier, Le Monetier les Bains, Chantelemerle en Villeneuve en het historische stadje Briancon. Het gebied vormt een waar paradijs voor de skiër, vanwege de eindeloze (250 km) pistes. Het geeft u diverse mogelijkheden voor een onvergetelijke wintersportvakantie.

Le Grand Serre Chevalier, voor ieder wat wils

Een ware belevenis is de off-piste afdaling met een lengte van acht kilometer en een hoogteverschil van ruim 1000 meter. Afdalen over de beboste pistes is voor zowel beginners als gevorderden geen enkel probleem. Boven de boomgrens lopen allerlei routes die u zeker aan zullen spreken.

Geniet van de warme sfeer in uw vakantiehuis

Voor langlaufers zijn er mogelijkheden op verschillende niveaus. Het is een uitstekend langlaufgebied, langs de loipes zijn er vele mogelijkheden voor een korte pauze. Ook loopt er een traject door de sfeervolle dorpjes Villeneuve en Chantemerle. Hier zult u een warme Franse sfeer proeven in de vele bars en restaurants.

Maak kennis met de gemoedelijke sfeer in het gebied van Le Grand Serre Chevalier!

Alle vakantiehuizen in Le Grand Serre Chevalier

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren