Vakantiehuizen en chalets La Voie Lactée

Skigebied: La Voie Lactée

Bekijk ons wintersportaanbod

5 wintersport chalets in La Voie Lactée

Bekijk ons aanbod

La Voie Lactée, de hemel op aarde

Het grootste aaneengesloten skigebied van Italië bevat zo'n 400 kilometer aan piste en ligt gedeeltelijk in Frankrijk. La Voie Lactée betekent letterlijk de melkweg en is gelegen tegen de Italiaanse grens en het gebied Piemonte in de Franse Zuid Alpen. Als middelpunt van dit wintersportgebied is Sestrière het meest populair onder de meer gevorderde wintersporter. Andere skigebieden in la Voie Lactée zijn Sauze d'Oulx, Sansicario, Cesana en Claviere. De prachtige Monte Banchetta biedt de meest fantastische afdalingen met een hoogteverschil van wel 1000 meter en voert u door de prachtige Italiaanse natuur.

Voor een moderne wintersport, boek een vakantiehuis in dit gebied

De directeur van de autofabriek FIAT, is in de jaren dertig begonnen met de opbouw van dit wintersportgebied, wat gekenmerkt wordt door een realistische moderne bouwstijl. Sestrière is een mondain wintersportoord en een hemelse bestemming voor de liefhebber van sneeuw. Het moderne skiliftnetwerk zorgt ervoor dat de verschillende deelgebieden van la Voie Lactée perfect verbonden zijn, zodat u geen gebruik hoeft te maken van skibusdiensten.

Vanuit uw chalet bij de piste maakt u de mooiste afdalingen

Wanneer u liever op een snowboard de piste afdaalt, biedt het wintersportgebied vele brede pistes. De zonaanbidders zullen in dit gebied ook zeker niet teleurgesteld worden. De omgeving biedt voor ieder wat wils en is een ideale bestemming voor zowel beginnende als de gevorderde wintersporter. De mogelijkheid tot langlaufen is beperkt. Ook na een actieve dag is er 's avonds volop vermaak te vinden in een van de vele restaurants, bars, café's en zelfs een discotheek.

Alle vakantiehuizen in La Voie Lactée

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren