Vakantiehuizen en chalets in skigebied Galibier-Thabor

Skigebied: Valloire & Valmeinier

Bekijk ons wintersportaanbod

20 wintersport chalets in Valloire & Valmeinier

Bekijk ons aanbod

Modern wintersporten voor iedereen

Wintersportgebied Galibier-Thabor bestaat uit de plaatsen en deelskigebieden Valloire en Valmeinier. Beide zijn moderne dorpen met diverse voorzieningen voor de echte wintersportfanaat. Ruim driekwart van de 150 km aan pistes ligt bij de plaats Valloire en hier zijn dan ook de meeste faciliteiten te vinden. Samen hebben de gebieden een totaal van 40 km aan langlaufloipes in verschillende moeilijkheidsgraden.

Wintersport met vele voorzieningen in Valloire

Valloire is een modern skigebied, waar zowel beginners als gevorderden zich kunnen vermaken. Het dorp is een sfeervol en aantrekkelijk bergdorpje, daarnaast wordt het ook wel een echt wintersportoord genoemd. Vele voorzieningen zult u hier tegenkomen, zoals diverse restaurants, bars en discotheken. Deze dragen bij aan een gezellige après-ski. Daarnaast vindt u in het dorp een bioscoop, een bowlingbaan, een fitnesscentrum (met o.a. sauna, jacuzzi en hamam) en een kunstijsbaan. Naast skiën zijn er dus ook vele andere dingen te beleven!

Boek een gezellig chalet in Valmenier

Het dorp Valmeinier bestaat uit twee gedeelten, namelijk Valmeinier 1500 en Valmeinier 1800. Het eerste is het oorspronkelijk dorp en Valmeinier 1800 geeft toegnag tot het skigebied. Centraal in dit dorp ligt een gezellig plein met daaromheen diverse terrasjes, bars, restaurants en winkeltjes. Vanaf de terrassen of uw balkon heeft u een prachtig uitzicht op de pistes en het dal (Vallée de Maurienne). Ook fakkeltochten worden hier georganiseerd.

Voor een gezellige wintervakantie zit u in dit gebied zeker goed!

Alle vakantiehuizen in Valloire & Valmeinier

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Lastminute
13 vakantiehuizen
Groepshuizen
10 vakantiehuizen
Wellness
3 vakantiehuizen
Dicht bij de piste
1 Vakantiehuis