Vakantiehuizen en chalets Evasion Mont Blanc

Skigebied: Evasion Mont Blanc

Bekijk ons wintersportaanbod

5 wintersport chalets in Evasion Mont Blanc

Bekijk ons aanbod

Ontdek de variatie van wintersportgebied Evasion Mont Blanc

Dit gebied, gelegen aan de voet van de Mont Blanc, is vooral interessant voor de beginnende en niet veeleisende gevorderde wintersporter. Het gebied is grotendeels aan elkaar geschakeld en anders brengt de skibus je naar de gewenste bestemming. U kunt hier genieten van maar liefst 445 km aan zeer gevarieerde pistes. Het hele gebied omvat drie skigebieden, namelijk Megève, Combloux en St. Gervais.

Geniet van het prachtige uitzicht vanuit uw chalet

In het skigebied van Megève kunt u zeer goed skiën in een zonnig gebied, wel is deze plaats een prijzige bestemming. Maar zeer zeker voor langlaufers is dit gebied een ware droom, het beschikt namelijk over een uitgebreid langlaufgebied. De loipen hebben een totale lengte van 76 km en lopen door een prachtig stuk natuur. U zult versteld staan van een schitterend landschap.

Leuke wintersportactiviteiten in Megève

Megève is een prachtig, charmant dorp en één van de oudste wintersportplaatsen van Frankrijk. Mensen komen hier genieten van het leven en zijn bereid hier dan ook het nodige voor te betalen. Overdag is Megève autovrij en heeft een mooi en zeer gezellig centrum met meer dan 200 winkeltjes, vele restaurants en diverse cafés en bars. Er wordt ook naast het skiën veel georganiseerd, zoals paragliding, arrenslede-, crosscountry- en sneeuwscootertochten.

Boek een vakantiehuis en maak de mooiste afdalingen vanuit St.Gervais

St. Gervais heeft een schitterende ligging en een romantische uitstraling. Ook is dit één van de belangrijkste en beroemdste kuuroorden van Europa. Daarnaast zijn snowboarders hier overal welkom, voor deze groep zijn er dan ook vele faciliteiten te vinden. Dit is dé bestemming voor een onvergetelijke wintervakantie waar vooral genieten centraal staat!

Alle vakantiehuizen in Evasion Mont Blanc

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Lastminute
5 vakantiehuizen
Groepshuizen
2 vakantiehuizen
Wellness
1 Vakantiehuis