+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Weekendje Rome

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Organiseer een weekend in Rome

Bewonder met eigen ogen de grote schoonheid van de Italiaanse hoofdstad tijdens een weekendje Rome: de Eeuwige Stad verbaast met de grootsheid van haar stadsplanning en de charme van drie millennia geschiedenis, omgeven door een dynamische en stimulerende moderniteit. Proef traditionele Romeinse gerechten in de schaduw van eeuwenoude zuilen, maak lange wandelingen langs de Lungotevere bij zonsondergang en ga winkelen, zonder de beroemdste plekken van Vaticaanstad te bezoeken.

Vakantiehuizen in het centrum van Rome

Heb je enkele dagen de tijd en wil je deze doorbrengen in een hoofdstad? Rome is een uitstekende keuze en altijd een bezoek waard. Omdat we slechts een paar dagen ter beschikking hebben, is het duidelijk noodzakelijk om een ​​keuze te maken uit de te bezoeken bezienswaardigheden, maar vooral uit de accommodatie waar je wilt verblijven: het openbaar vervoer in de hoofdstad is zeer wijdverspreid, maar dwingt je vaak om veel tijd door te brengen in bussen, trams en de metro. Met Belvilla kun je jouw zoektocht naar het perfecte vakantiehuis verfijnen tot een paar honderd meter van het stadscentrum, zodat je alle belangrijke bezienswaardigheden in zeer korte tijd gemakkelijk kunt bereiken.

Vakantiehuizen in het centrum van Rome

Vakantieappartementen in Rome

Rome is een zeer grote stad, maar het vinden van de juiste accommodatie kan vaak ingewikkeld zijn, vooral in de meer authentieke buurten, zoals Trastevere. Daarom is het beter om je te concentreren op het zoeken naar appartementen, bij voorkeur tegen de beste prijs, waardoor je de beschikbare tijd/geld optimaal kunt benutten, want er is zoveel te zien: van het Colosseum tot de Sint-Pietersbasiliek , van de Spaanse Trappen tot de Fori Imperiali en de Markten van Trajanus, een weekend in Rome is de ideale keuze om er even tussenuit te gaan en een korte vakantie te beleven ondergedompeld in de geschiedenis!

Vakantieappartementen in Rome

Weekendje Rome aan zee

Ben je gefascineerd door geschiedenis, maar wil je ook graag de vakantie vieren dichtbij de zee en de golven en het zand tussen je voeten voelen? Gelukkig voor jou is Ostia precies wat je zoekt: het is de moeite waard om naar de Romeinse kust te verhuizen, niet alleen om het grandioze archeologische park van Ostia Antica te bezoeken, maar ook om het strand van Capocotta te bereiken, een prachtige beschermde natuurlijke oase omzoomd door de kustduinen. En 's avonds schuif je aan tafel in een van de vele restaurants met uitzicht op zee en bestel je de lokale specialiteit: spaghetti met kokkels.

Vakantiehuizen in Rome aan zee

Vakantiehuizen in Rome met zwembad

Om jouw volgende vakantie in Rome te plannen, moet je het aanbod van vakantiehuizen van Belvilla bekijken. Sommige accommodaties hebben een zwembad, perfect om af te koelen na een dag de stad te hebben verkend. Rome heeft veel te bieden: monumenten zoals het Pantheon en het Colosseum, de werken van Rafaël, Titiaan en Canova in de Vaticaanse Musea en niet te vergeten de basiliek van San Pietro of Trinità dei Monti, misschien wel de beroemdste trap ter wereld. Met een vakantiehuis van Belvilla beschik je over alle voorzieningen die je nodig hebt om optimaal te genieten van je verblijf in deze historische stad.

Vakantiehuizen in Rome met zwembad

Veelgestelde vragen over een weekendje in Rome

Hoeveel vakantiehuizen van Belvilla kan ik vinden in Rome?

Bij Belvilla kun je kiezen uit meer dan 75 vakantiewoningen, waaronder huizen, villa's en appartementen, en nog veel meer bijzondere oplossingen.

Wat moet je absoluut gezien hebben in Rome?
  • De Vaticaanse Musea en de Sint-Pietersbasiliek
  • Het Colosseum
  • Het Pantheon
  • Piazza di Spagna
  • Trastevere, de Lungotevere en het Tibereiland
Wat zijn de typische gerechten uit de Romeinse keuken die je niet mag missen?

Onmogelijk om ze allemaal op te sommen, maar absoluut niet te missen zijn de artisjokken alla Romana, de Broccolo Romanesco, de Puntarelle alla Romana.

Wanneer kun je Rome het beste bezoeken?

Rome kan het hele jaar door bezocht worden, maar de beste tijd van april tot juni, en daarna september en oktober.

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!