+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Vakantieparken in Denemarken die je niet mag missen

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Vakantieparken in Denemarken voor een onvergetelijke vakantie

Een vakantie in Denemarken is de perfecte combinatie tussen natuur, cultuur, actie en ontspanning. Het is de perfecte vakantiebestemming voor een autovakantie, het wegennetwerk is goed en je kunt op die manier net iets meer meenemen dan tijdens een vliegvakantie. 

Het land heeft een uitermate goed fiets- en wandelnetwerk, zo hoef je je niet snel te vervelen als wandelaar of fietser. Ook de kinderen kunnen hun lol op met alle kindvriendelijke stranden en prachtige vakantieparken vol met animatie, zwembaden en speeltuinen.

Vakantieparken in Sealand

Sealand, het koninklijke eiland, wordt gekenmerkt door een afwisselende natuur en wordt omgeven door een enorme kustlijn en kilometerlange zandstranden, die tot de schoonste en meest kindvriendelijke van Europa behoren. Ook bevinden zich hier bossen, vogelreservaten en indrukwekkende krijtrotsen. Deze afwisselende natuur op Sealand is daarom beslist de moeite waard om te bezoeken. De grootste meren en bosgebieden liggen in het noordelijke gedeelte van Sealand. Hier vind je ook de oude, indrukwekkende koningssloten. Vanuit de vakantiewoningen in Sealand kun je het hele eiland ontdekken.

Alle vakantiewoningen op een vakantiepark in Sealand

Vakantieparken in Jutland

Wil je graag naar een veelzijdige streek in Denemarken? Dan is een vakantie in Jutland een goed idee. Wanneer je op autovakantie naar Denemarken gaat, kun je in Jutland de Margrietroute rijden, een toeristische autoroute die u langs een gevarieerd landschap brengt. Omdat Jutland zo groot is, wordt er vaak gesproken van West-Jutland, Oost-Jutland, Noord-Jutland, Zuid-Jutland en Midden-Jutland. Wil je wat meer beleven en de Deense cultuur meemaken? Dan kun je een dagje plannen naar een van de grotere steden zoals Kolding, Vigsø en Billund. In Vigsø vind je een prachtige, ongerepte natuur. Ook vind je hier het oudste natuurreservaat van Denemarken: het Thy National Park.

Alle vakantiewoningen op een vakantieparken in Jutland

Vakantieparken in Kopenhagen

Denen behoren tot de gelukkigste mensen ter wereld. In Kopenhagen en de prachtige omliggende regio leer je waarom. De bruisende hoofdstad combineert koninklijke geschiedenis, moderne architectuur en veel cultuur met duurzaam leven en een overheerlijke lokale keuken. Je kunt je uren vermaken door het wandelen over Strøget de langste autovrije winkelstraat ter wereld en hét shopping gebied van Kopenhagen. Vergeet ook niet de zeemeermin en de gekleurde haven Nyhavn te bezoeken. Liever wat meer rust? Ontdek dan de mooie stranden die je op een steenworp afstand kunt vinden van de stad. Bekijk onze vakantiehuisjes in Denemarken en laat je inspireren om in dit prachtige land op vakantie te gaan.

Alle vakantiewoningen op een vakantiepark in Kopenhagen

FAQ - Vakantieparken Denemarken

Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla in Denemarken?

Belvilla heeft meer dan 6300 vakantiehuizen in Denemarken die over het hele land verspreid zijn.

Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in Denemarken?
  • Het middeleeuwse centrum van Ribe.
  • Het park Tivoli in Kopenhagen.
  • Het wijkje Nyhavn in Kopenhagen.
  • De kleine zeemeermin in Kopenhagen.
  • Uitwaaien in het Vadehavet Nationaal Park.
  • De reuzenbeelden bij Esbjerg.
  • Het openluchtmuseum Den Gamle By in Aarhus.
  • Grenen bij het plaatsje Skagen.
Wat is het mooiste deel van Denemarken?

Met een kust van meer dan 400 km is West-Jutland erg populair voor strandliefhebbers. Het Noorden van Jutland staat bij veel mensen bekend als de Deense Rivièra.

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!