Lastminute Belvilla vakantiehuizen voor een weekend weg

Een selectie van onze last minute vakantiehuizen

Last minute weekendje weg

Wil je binnen nu en een paar weken een weekendje weg? Kijk dan eens tussen ons last minute aanbod, waar je diverse vakantiehuizen met kortingen vindt. Of het nou lekker dicht bij huis is, of wat verder weg. Het enige wat je nog hoeft te doen is de koffer inpakken. Met wie je ook gaat, bij Belvilla vind je altijd een geschikte accommodatie voor een weekendje weg. Het is altijd goed om er even tussenuit te gaan. Weet jij al waar je voor kiest?

Bekijk ons aanbod

2.639 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Last minute weekendje weg in Nederland

Voor een leuke vakantie hoef je niet altijd ver te reizen. Soms is een vakantie in Nederland precies wat je nodig hebt. Wij hebben verschillende vakantiehuizen door heel Nederland in ons aanbod. Van huisjes op het strand waar je lekker kunt uitwaaien tot aan huizen in de prachtige bossen waar je helemaal tot rust kunt komen.

Lees meer
Last minutes
Of toch een weekendje buiten Nederland?

Misschien denk je niet gelijk aan België of Duitsland als je een weekendje weg wilt. Toch bieden beide landen genoeg mogelijkheden voor jong en oud. Laat je inspireren door de vele verschillende vakantiehuizen in ons aanbod. Geniet binnenkort van een last minute vakantie op een van de mooiste plekjes van België of Duitsland.

Lees meer
Last minutes
Last minute groepshuis

Ga je graag met een grote groep vrienden of de hele familie op pad? Wij hebben een groot aanbod aan groepshuizen. Sommige zijn zelfs geschikt voor meer dan 50(!) personen. Wat dacht je van een groepshuis in Nederland of België? Wandel door de Ardennen of het mooie Limburgse landschap. Er is voor iedereen wat te vinden in ons ruime aanbod aan groepshuizen.

Lees meer
Last minute groepshuizen
Last minute weekend naar een vakantiepark

Wil je graag alles binnen handbereik hebben op uw vakantie? Kies dan voor een last minute vakantie op een vakantiepark. Wanneer je eenmaal geboekt heeft, hoef je verder niets meer te regelen. Op een vakantiepark zijn vaak alle nodige faciliteiten aanwezig, waardoor er een supermarkt, restaurant en vermaak in de buurt is.

Lees meer
Last minute vakantieparken
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020