Vakantiehuis Walcheren

Alle bestemmingen op Walcheren

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen op Walcheren

Uw huis verhuren

Aanmelden

Walcheren

Ontdek vanuit je vakantiehuis veelzijdig Walcheren!

Geniet van een heerlijke vakantie in Walcheren. Dit schiereiland in het westen van de provincie Zeeland bestaat uit bijzondere natuur, schone stranden, pittoreske dorpen en levendige steden. Een prima vakantiebestemming voor in de zomer, maar ook een heerlijk uitvalspunt voor een weekendje weg gedurende de overige seizoenen in het jaar. Kijk snel tussen ons aanbod en vind je ideale vakantiehuis in Walcheren!

Een vakantie aan zee in Walcheren

Op zoek naar een vakantiehuis aan zee? Dan zit je bij Belvilla goed! In de regio Walcheren hebben we namelijk ook een ruim aanbod aan vakantiehuizen. Bovendien zijn de stranden hier prachtig! Goudgeel, heerlijk breed en prima toegankelijk! Veilig zwemmen, schelpen zoeken en zandkastelen bouwen: Zowel jong als oud kan tijdens een vakantie in Walcheren genieten van een heerlijk dagje aan de kust. Niet alleen de stranden nodigen je graag uit voor een heerlijke wandeling, ook de duinen zijn een wandeltocht waard! Vanuit je vakantiehuis in Walcheren sta je zo bovenop een duin van maar liefst 50 meter hoog en met een weids uitzicht over de zee. Gegarandeerd dat je een indrukwekkend schip voorbij ziet varen! Heb je zin in een drankje of een heerlijke maaltijd? Klop dan aan bij één van de vele paviljoens. Keuze genoeg! Duik snel in ons aanbod vakantiehuizen in Walcheren en geniet van een heerlijke vakantie aan de kust!

Actief bezig zijn tijdens je vakantie in Walcheren

Je vakantiehuis in Walcheren is het ideale startpunt voor een activiteit in, op en aan het water. Wandelen is heerlijk in dit mooie stukje Zeeland. Via een knooppuntensysteem kom je gemakkelijk langs de mooiste plekken van Walcheren. Liever actief bezig zijn op het water? Ook dan is een vakantie in Walcheren ideaal! Een bootje huren, surfen, duiken of zeilen: het kan allemaal! Enthousiast geworden? Duik dan snel in ons aanbod en vind het vakantiehuis in Walcheren dat bij je past!

Zien en beleven vanuit je vakantiehuis in Walcheren

Dat je je tijdens een vakantie in Zeeland niet hoeft te vervelen lijkt ons duidelijk: er valt volop te zien en te beleven! Wat dacht je van het kasteel van Westhove, de Grote kerk in Veere, de markante vuurtoren van Westkapelle of één van de bijzondere steden die de regio telt? Vlissingen kent een gezellige boulevard en ademt een maritieme sfeer uit. Benieuwd naar het verleden van deze stad? Bezoek dan het Zeeuws Maritiem muZEEum! Ook de hoofdstad van Zeeland, Middelburg, is absoluut een bezoekje waard. Hier wordt je werkelijk overspoeld door de monumenten met als hoogtepunt de eeuwenoude Norbertijner Abdij! Maak vanuit je vakantiehuis in Walcheren een stadswandeling in Middelburg en sluit de dag af in een heerlijk maritiem restaurant, of maak zelf een heerlijke maaltijd voor de hele familie klaar in je accommodatie! Duik snel in ons aanbod vakantiehuizen in Walcheren en beleef een veelzijdige vakantie in het mooie Zeeland.

Enthousiast geworden over deze prachtige regio? Bij Belvilla boek je zorgeloos en snel een vakantiehuis in Walcheren!

Alle vakantiehuizen op Walcheren