Vakantiehuis Valle d'Aosta

Alle bestemmingen in Valle d'Aosta

Alle vakantiehuizen in Valle d'Aosta

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Lastminute
19 vakantiehuizen
Groepshuizen
8 vakantiehuizen
Dicht bij de piste
4 vakantiehuizen
Aanmelden

Valle d'Aosta

Je vakantiehuis in het Valle d'Aosta liggen in het Noordwesten van Italië en zijn vanuit Frankrijk bereikbaar door de Mont Blanctunnel en vanuit Zwitserland door de St. Bernhardtunnel. De taal die in deze streek gesproken wordt, is een mengeling van zowel Italiaans, Duits en Frans, een ongeëvenaard dialect!

Een wintersport vakantiehuis in Valle d'Aosta

In deze regio vind je drie van de hoogste bergtoppen; de Mont Blanc, de Monte Rosa en de Monte Cervino (Matterhorn). Voor wintersporters zijn er drie skigebieden; Breuil-Cervinia is prachtig gelegen en is het hoogstgelegen skigebied van Italië. Het is sneeuwzeker en heeft ongeveer 200km aan pistes. Het tweede gebied is Courmayeur, een mondain dorp aan de voet van de Mont Blanc. Het heeft een levendig centrum met diverse après-ski mogelijkheden en goede restaurants. De laatste is Monte Rosa, een rustig gebied met adembenemende uitzichten. Ideaal voor families en beginners, zo vanuit je vakantiehuis in Valle d'Aosta de piste op!

Je vakantiehuis in Valle d'Aosta in het groen

Een vakantiehuis in Valle d'Aosta is niet alleen omringd door hoge bergen, maar ook door een ruig achterland, diepe dalen en fantastische bosgebieden. Op het gebied van natuur is het Nationaal Park Gran Paradiso (op de grens met Piemonte) zeker een aanrader. Mooie berglandschappen, bijzondere flora en fauna (zoals gemzen en steenbokken die vrij rondlopen) maken dit gebied tot een ware oase van rust en kalmte. Je vakantiehuis in het achterland van Valle d'Aosta is zeker geschikt voor diegene die gesteld is op rust en ruimte.

Het Rome van de Alpen?

De stad Aosta wordt ook wel het 'Rome van de Alpen' genoemd. Het is een historische stad met Romeinse overblijfselen en is -zeker voor cultuurliefhebbers- een bezoek waard. Ontdek het prachtige gebied vanuit een vakantiehuis in Valle d'Aosta.

Alle vakantiehuizen in Valle d'Aosta