Ben je op zoek naar een kindvriendelijk vakantiewoning op een vakantiepark in Italië? Of juist naar een romantisch vakantiehuis voor jou en je partner? Wat denk je van iedere ochtend wakker worden met uitzichten over een van de mooie meren van Italië, of over wijngaarden in Toscana?

Lees meer

Top bezienswaardigheden in Italië

Vakantieparken in Toscane

Vakantieparken Italiaanse meren

Vakantieparken aan het Gardameer

Alle vakantieparken in Ligurië

Aanmelden

Kindvriendelijke vakantieparken in Italië

Ben je op zoek naar een kindvriendelijk vakantiewoning op een vakantiepark in Italië? Of juist naar een romantisch vakantiehuis voor jou en je partner? Wat denk je van iedere ochtend wakker worden met uitzichten over een van de mooie meren van Italië, of over wijngaarden in Toscana? Wil je liever iets dichterbij een leuke stad overnachten dan is een vakantiehuis in Ligurië echt iets voor jou om heerlijk door de gekleurde straatjes te struinen. Belvilla heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen op vakantieparken in heel Italië, dus voor ieder wat wils.

Bekijk ons aanbod
FAQs
Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla in een vakantiepark in Italië?

Belvilla heeft in totaal bijna 5.000 vakantiehuizen in een vakantiepark. In Italië heeft Belvilla meer dan 1500 vakantiehuizen. Van een verzorgd ingerichte mobilhome in vakantiepark Hunzepark tot een luxe boerenhoeve met sauna bij Maastricht.

Hoeveel betaal ik per nacht in een vakantiehuisje in een vakantiepark?

De goedkoopste vakantiehuisjes in een vakantiepark vind je al voor minder dan 20 euro per nacht, afhankelijk van het seizoen. Als je wat meer luxe wilt en samen met een grote groep gaat reizen dan kan de prijs in een luxe vakantiehuis in een vakantiepark oplopen tot duizenden euro's. Denk dan bijvoorbeeld aan een boerenhoeve of luxe vakantiehuis met zwembad, sauna, etc.

Zijn de vakantieparken in Italië kindvriendelijk?

Alle vakantieparken in Italië zijn perfect voor een vakantie met de hele familie. Voor kinderen is vooral een zwembad belangrijk en speeltuintjes in het park. Veel vakantieparken liggen ook in de buurt van een pretpark. Bij Belvilla heb je een ruime keuze aan kindvriendelijke vakantieparken.

Welke vakantieparken vind ik in Italië?

In Italië hebben we meer dan 1500 vakantiehuizen beschikbaar in een vakantiepark. Van rustige kleinschalige parkjes met beperkte faciliteiten tot grotere vakantieparken waar van alles te doen is. De diversiteit zit hem zowel in de ligging als in de faciliteiten. Je vindt vakantieparken in de bossen, bij een meer of aan de kust.

Welke faciliteiten zijn voorzien in een vakantiepark?

Dit is afhankelijk van vakantiepark tot vakantiepark en van vakantiehuisje tot vakantiehuisje. Met de filter van de zoekpagina kun je zelf selecteren welke faciliteiten die je wilt inbegrepen hebben. Je kunt op de website zo heel gemakkelijk vakantiehuizen selecteren die aan jouw wensen voldoen.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020