Vakantieparken aan een meer | Belvilla

Een selectie uit ons aanbod vakantiehuizen

Vakantiepark aan een meer

Wilt u dicht bij water zitten tijdens uw vakantie? Dan is een verblijf op een vakantiepark aan een meer zeker een aanrader. In de zomer kunt u lekker afkoelen door te zwemmen of fijn plezier beleven door verschillende watersportactiviteiten uit te oefenen. Daarnaast geeft een vakantie aan een meer u meteen dat ultieme vakantiegevoel. Heeft u uw zwemkleding al ingepakt? 

Bekijk ons aanbod

955 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Ontspannen in een vakantiepark aan een meer

Een vakantiepark aan het water biedt enorm veel mogelijkheden. U kunt op warme dagen lekker zwemmen, kanoën, waterfietsen of bijvoorbeeld vissen. Een geschikte bestemming voor het hele gezin. De kinderen kunnen lekker in het water spelen, terwijl u ontspant op een badlaken en heerlijk toekijkt. En dat alles op loopafstand van uw verblijf op het vakantiepark.

Lees meer
Vakantiehuizen aan een meer
Bungalowpark aan een meer in Europa

In Europa vindt u veel locaties waar u aan een meer kunt verblijven. Er zijn namelijk veel vakantieparken die in de buurt van een meer liggen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een locatie kiezen die niet in de buurt van de kust ligt, maar heeft u toch een mogelijkheid om te zwemmen in natuurwater.

Lees meer
Een vakantiepark midden in de natuur

Met een vakantiepark aan een meer verblijft u altijd midden in de natuur. U kunt genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft en helemaal tot rust komen. Maar u kunt de rust ook goed combineren met veel activiteiten. En wanneer u overnacht op een vakantiepark, ontbreekt het u aan niets.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020