Vakantiehuis Utrecht

Alle vakantiehuizen in de provincie Utrecht

Uw huis verhuren

Aanmelden

Utrecht

Een ontspannen weekendje weg in een vakantiehuis in Utrecht

U hebt er een drukke periode op zitten en bent echt even toe aan een paar dagen rust? Huur dan een voordelig vakantiehuis voor twee of meer personen in een vakantiepark in Nederland! Wanneer u een bungalow in Nederland boekt, bent u in korte tijd op uw bestemming en hoeft u geen dag in de auto te zitten. De provincies in Nederland hebben u meer te bieden dan u denkt. Bourgondisch genieten vanuit een vakantiewoning in Noord-Brabant, naar de heuvels in Zuid-Limburg of uitwaaien aan het strand vanuit een van de vakantiehuizen in Zeeland. Maar wist u dat ook Utrecht een provincie bij uitstek is om een huisje te boeken? De Utrechtse Heuvelrug is na de Veluwe het grootste beboste gebied in Nederland en herbergt een prachtige flora en fauna. Ideaal om een weekendje weg te gaan met de kinderen, de hond of misschien met een grote groep personen. Wanneer u een van de vakantiehuizen met een aantal slaapkamers naar keuze in een vakantiepark in Utrecht reserveert, bent u altijd in de buurt van de mooiste plekjes!

Kom in Nederland tot rust met een luxevakantiewoning op de Utrechtse Heuvelrug


De Utrechtse Heuvelrug is gelegen tussen het Gooimeer en de Nederrijn en heeft wel een lengte van zo'n 50 kilometer. Het gebied met een oppervlakte van ongeveer 23.000 hectare bestaat uit prachtige bossen, heidevelden, graslanden en stuifzanden. U komt in dit natuurgebied heel wat dieren tegen. Buizerds en haviken komen hier veel voor en u hebt een grote kans om vleermuizen, boommarters en reeën te zien. Erg spannend voor kleine en grote kinderen. En wat is er fijner dan direct vanuit uw bungalow of vakantiehuis de natuur in te stappen? Ook wanneer u met een grote groep personen op vakantie gaat, is het handig dat u vanuit het huis snel ter plekke bent. Het Nationaal Park is voorzien van een groot netwerk aan wandelroutes en fietspaden. Te paard kunt u in deze omgeving een van de vele ruiterroutes volgen. De routes zijn erg veelzijdig: niet alleen bevindt u zich in een adembenemende natuur, u passeert ook veel landhuizen, kastelen en pittoreske dorpskernen. Kortom, de Utrechtse Heuvelrug is een veelomvattend gebied waarin ontspanning en genieten centraal staan! Boek daarom nu een vakantiehuis in een bungalowpark in de omgeving van Utrecht om er met een aantal personen een heerlijk weekend of midweek tussenuit te gaan. Naast de Utrechtse Heuvelrug heeft Utrecht u nog meer mooie landschapseenheden te bieden. Het westelijke veenweidegebied, het Vecht- en plassengebied, het Eemland en het Kromme-Rijgebied zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Met een luxevakantiehuis in de buurt bent u in een mum van tijd ter plaatse.

Utrecht city: eeuwenoude architectuur, kunst en cultuur vanuit uw vakantiehuis


Liever op vakantie naar een bruisende stad in Nederland? Ook dat kan in Utrecht vanuit een van de vakantiehuizen! Utrecht stad is een van de oudste steden van Nederland. Statige herenpanden in allerlei kleuren, sfeervolle grachten, gezellige straatjes met kleine boetiekjes, er is heel wat te ontdekken! Met onze vakantiehuizen in Utrecht bent u met een stap en een sprong 'downtown' om de stad onveilig te gaan maken. Lekker winkelen of interessante musea bezoeken, aan u de keuze. Aanraders zijn de Dom van Utrecht en museum Catharijneconvent. De Dom is een gotische kerk die gebouwd is vanaf 1254. Met maar liefst 112,32 meter is de Domtoren de hoogste kerktoren van Nederland. Echt een must om deze te beklimmen wanneer u Utrecht bezoekt! Museum Catharijneconvent is een rijksmuseum voor christelijke kunst en is gevestigd in een prachtig voormalig klooster. De kunstwerken die worden tentoongesteld dateren van de middeleeuwen tot aan de 21e eeuw. Denk hierbij aan altaarstukken, religieuze kleding, rijkelijk versierde boekbanden en bijzondere beelden. Dit museum is zeker de moeite waard om vanuit uw vakantiehuis in Utrecht te bezoeken. Een luxebungalowpark met mooie vakantiehuizen naar uw smaak vindt u gemakkelijk online. Selecteer het aantal personen waarmee u op vakantie gaat, de bestemming en u krijgt een groot aantal bungalows met een of meerdere slaapkamers aangeboden. Uw ideale vakantiewoning staat er geheid bij! Reist u met een groot aantal personen? U vindt bij ons ook groepsaccommodaties met veel slaapkamers!

Van bungalow tot luxevakantiewoning met zwembad in Nederland

Ongeacht met hoeveel personen u op vakantie gaat, voor ieder budget bieden wij een passend vakantiehuis in Utrecht of een andere provincie in Nederland. Kiest u voor een prachtig gelegen bungalow met een eigen bostuin of een vakantiewoning met een eigen kinderboerderij? Villa, chalet of sfeervolle vakantieboerderij, u vindt het bij ons allemaal tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Ook voor pittoreske bungalows en landhuizen met een zwembad in de omgeving van Utrecht bent u bij ons aan het goede adres. Boek onze vakantiehuizen gemakkelijk online en u kunt snel genieten van uw welverdiende vakantie!

Alle vakantiehuizen in de provincie Utrecht