Vakantiehuis Santorini

Alle bestemmingen op Santorini

Alle vakantiehuizen op Santorini

Uw huis verhuren

Aanmelden

Santorini

Vier vakantie in een vakantiehuis op het eiland Santorini in de Egeïsche Zee! Santorini ligt in het zuiden van Griekenland en is een heel populaire en exclusieve vakantiebestemming, omdat dit eiland één van de mooiste Griekse eilanden is. Kenmerkend voor dit prachtige vulkaaneiland is de steile kraterwand met witgekalkte huizen die boven de kraterkam uitsteken. Het diepblauwe kraterbekken ‘caldera’ is een hotspot voor cruiseschepen.

Boek een vakantiehuis in Santorini in de periode van april tot begin juni. Dan kom je terecht in een fabelachtig, kleurrijk landschap en hoef je de stranden nog niet te delen met heel veel andere toeristen. Maar ook in het hoogseizoen (de zomermaanden) zijn er ook nog verlaten baaien en stranden te vinden waar je helemaal tot rust kunt komen!

Vakantiehuis Santorini – badstranden & baaien

Het populaire badstrand Karmari wordt ook wel ‘het zwarte strand’ genoemd. Langs de vlakke oostkust van het eiland vind je veel zand- en kiezelstranden. Ga vanaf je vakantieadres op Santorini naar het strand van Perissa. Andere trekpleisters voor watersporters en strandliefhebbers zijn de Balos-baai of het onder surfers zeer populaire strand van Monoloithos.
Er wordt gezegd dat het eiland het mysterieuze eiland Atlantis zou kunnen zijn. In ieder geval schijnt dit typische en oorspronkelijke Griekse eiland overeenkomsten te vertonen met de omschrijvingen van Atlantis. Ga er op uit om zelf de unieke sfeer van Santorini te proeven!

Vakantiehuis Santorini - avondprogramma in Thira

Bezoek vanaf je vakantieadres op Santorini Thira, de hoofdstad van Santorini. Thira heeft een eigen luchthaven waar veel chartermaatschappijen op vliegen, evenals een internationale jachthaven. Vanwege de vele toeristen is het eiland goed bereikbaar. Nachtbrakers kunnen zich in Thira uitleven in de vele bars, clubs, discotheken en tavernen. Thira verandert na zonsondergang in een internationale party scene met een zeer gevarieerd entertainmentprogramma.

Alle vakantiehuizen op Santorini