Vakantiewoningen Pinksteren | Belvilla Vakantiewoningen

Op vakantie in het pinksterweekend 2020

Maak dit jaar optimaal gebruik van de vrije dagen met Pinksteren en vier dit verlengd weekend eens ergens anders dan thuis. Zoek een weekje de zon op en geniet van de rust in deze periode zonder schoolvakanties. Of ga met de kinderen een lang weekend weg en geniet van de natuur die in de lente zo prachtig in bloei staat. Bij Belvilla vind je voor elke reis de accommodatie die je zoekt

Bekijk ons aanbod

0 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Met Pinksteren 2020 ertussenuit

Pinksteren is de perfecte periode om er eens even lekker met je partner, gezin of vrienden tussenuit te gaan. Dit jaar valt eerste pinksterdag op zondag 31 mei 2020 en tweede pinksterdag op maandag 1 juni 2020. De temperaturen in juni zijn zowel in eigen land, als in de rest van Europa meestal al erg aangenaam. Je kunt ook het weer afwachten en kiezen voor een lastminutevakantie met Pinksteren. Het is een uitstekende periode om een lang weekend of weekje weg te gaan.

Lees meer
Met Pinksteren een hele week naar de zon

Er zijn meerdere redenen waarom het erg aantrekkelijk is om met Pinksteren een week naar de zon te gaan. Allereerst hoef je voor een weekje weg slechts vier dagen vrij te nemen. Daarnaast is het begin juni in veel Zuid-Europese landen al lekker warm. Temperaturen boven de twintig graden zijn dan zeker geen uitzondering meer. Ten slotte valt het pinksterweekend precies tussen de paas- en zomervakantie in.

Lees meer
Een lang weekend weg met Pinksteren

Wil je met Pinksteren niet meteen een hele week weg, dan kun je ook kiezen voor een lang weekend. Je hoeft namelijk helemaal geen extra dag vrij te nemen om toch drie dagen te genieten. In Noord-Europa kun je met een beetje geluk al genieten van heel aangename temperaturen.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020