Vakantiehuis Ostsee

Alle vakantiehuizen aan de Oostzee

Uw huis verhuren

Aanmelden

Ostsee

Met haar brede stranden en fijn, lichtgekleurd zand is de kust van de Ostsee een aantrekkelijke vakantiebestemming. De prachtige badplaatsen Warnemünde, Kühlungsborn en Boltenhagen zijn een bezoekje waard, zoals ook de geliefde plaatsen Eutin en Lübeck.

Ook in Duitsland beleef je een heerlijke strandvakantie

Op de grotendeels vlakke en zanderige stranden geniet je in de zomermaanden van de warmte van de zon. De ondiepte van de zee maakt zwemplezier zelfs mogelijk voor de allerkleinsten. Ook in de overige seizoenen kun je vanuit je vakantiewoning heerlijke strandwandelingen maken en genieten van de prachtige omgeving. Of maak met de auto of op de fiets een tocht langs de adembenemende kustlijn. De stranden worden afgewisseld met enorme rotsformaties en een prachtig uitzicht over de Duitse waddenzee. Het eiland Rügen staat bekend om zijn steile kalkrotsen. Andere populaire eilanden zijn Poel, Usedom en Hiddensee.

Vakantiehuizen Ostsee; ontdek de variatie van deze kustregio

Wanneer je zoekt naar ontspanning, ben je hier zeker op de juiste plek, maar ook activiteiten zoals watersporten, golfen, vissen, klimmen en wandelen behoren tot de vele mogelijkheden. Actieve watersporters kunnen profiteren van de mogelijkheden tot surfen, kiten, duiken, zeilen en varen. Ontspanning en wellness zijn sleutelwoorden voor deze regio. Laat je verwennen in een van de kuuroorden en keer als herboren terug naar huis na een vakantie vol ontspanning. Tijdens je verblijf in een van de vakantiewoningen aan de Ostsee geniet je van echte rust.

Genieten van cultuur vanuit jevakantiehuis aan de Ostseekust

Naast deze actieve en ontspannende mogelijkheden is er geen gebrek aan cultuur in dit gebied. Verschillende Hanzesteden, zoals Stralsund, Rostock en Wismar, bezitten naast een middeleeuwse indeling, een schat aan goed bewaard gebleven monumenten. De oudste Ostseebadplaats Heiligendamm was het begin van de toeristische geschiedenis van de regio en is een fijne plaats om te bezoeken. Ontdek deze fantastische regio en reserveer een vakantiehuis aan de Ostsee.

Alle vakantiehuizen aan de Oostzee