Vakantiehuis Nord Pas de Calais

Alle vakantiehuizen in Nord Pas de Calais

Uw huis verhuren

Aanmelden

Nord Pas de Calais

Geniet van een veelzijdige vakantie in Nord - Pas de Calais! Deze schitterende regio is vlak em kent een groen achterland, indrukwekkende vestingsteden en natuurlijk de Côte d'Opale, de witte krijtrotsen. Belvilla heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen in deze noordelijke regio van Frankrijk. Karakteristieke boerderijtjes, vakantiewoningen aan de kust en gezellige chalets zijn typerende accommodaties uit ons aanbod. Boek nu een vakantiehuis in Nord Pas de Calais en kom herboren thuis!

Proef de zeelucht vanuit je vakantiehuis in Nord - Pas de Calais

Hoe heerlijk is het om op te staan en meteen de zoute zeelucht te ruiken? Vanuit je vakantiehuis in Nord Pas de Calais kan het! De kust van deze streek is prachtig. Bij de Opaalkust geniet je niet alleen van maar liefst 120 kilometer aan kuststrook, je ziet hier ook steile kliffen, karakteristieke vissersdorpjes, levendige badplaatsen, prachtige zandstranden en indrukwekkende duinen. Bij Cap Gris ontmoeten het Kanaal en de Noordzee elkaar, wat een mooi schouwspel oplevert. Je vakantiehuis aan zee leent zich ideaal voor een heerlijke strandvakantie. 

Vakantiehuizen in het achterland van Nord - Pas de Calais

Je vakantie in Nord Pas de Calais zal niet alleen in het teken staan van de kust. Ook het achterland kent een mooi stuk natuur! Het landschap is vlak en groen en biedt mooie vergezichten. Een ideaal decor voor een wandel- of fietstocht. Of je nu getraind bent en graag vele kilometers maakt of gezellig met het gezin op pad gaat voor een recreatieve familiewandeling. In Nord Pas de Calais liggen genoeg prima aangelegde wandel- en fietsroutes die je naar de mooiste plekjes van de regio brengen. Langs de kliffen van de kust, door het glooiende landschap en langs de mooiste bezienswaardigheden. Boek snel een vakantiehuis in Nord Pas de Calais en trek eropuit! 

Vanuit je vakantiehuis in Nord Pas de Calais een dagje naar de stad

De regio barst van de cultuur, charme en gastronomie! Wat dacht je van een bezoek aan Lille met een prachtige oude binnenstad? Ook Arres dat bekend staat om zijn architectuur is een bezoekje waard. De stad Calais is een prima plek als je van winkelen houdt, dankzij de gezellige kleine winkeltjes. In Boulogne sur Mer ontdek je een bijzonder cultureel erfgoed binnen bijzondere mooie oude stadsmuren. Ook Montreuil sur Mer is absoluut een bezoekje waard. Deze bijzondere stad wordt gevormd door oude straatjes, kerkjes, kapellen en een 3 km lange stadswal. Boek snel je vakantiehuis in Nord Pas de Calais en ontdek deze regio vol cultureel erfgoed!

Genoeg te zien en te beleven tijdens je vakantie in Nord Pas de Calais

Tijdens je vakantie in Nord Pas de Calais kun je kiezen uit een keer aan musea om te bezoeken. Wat dacht je van het papiermuseum, het kant- en modemuseum of het ceramiekmuseum? Ook het mijngebied van Nord Pas de Calais is het bezoeken waard! Het staat namelijk niet voor niets sinds 2012 op de werelderfgoedlijst van de Unesco. Ga je met kinderen op vakantie? Ook die zullen zich prima vermaken  vanuit je vakantiehuis. De regio kent namelijk een aantal leuke attractie- en outdoorparken zoals het Laby'Parc.

Alle vakantiehuizen in Nord Pas de Calais