Vakantiehuis Noord-Oost Slovenië

Alle bestemmingen in Noordoost-Slovenië

Alle vakantiehuizen in Noordoost-Slovenië

Uw huis verhuren

Aanmelden

Noord-Oost Slovenië

Genieten van een romantische omgeving kun je als je kiest voor een vakantiehuis in de omgeving van Pomurska. In deze lieflijke omgeving, tussen de wijnheuvels en de zacht stromende riviertjes, zie je veel ooievaars vliegen. Helemaal tot rust komen kun je ook in 1 van de vele thermale bronnen die je hier vindt.

Ontdek de verschillende regio’s vanuit je vakantiehuis is Slovenië

Volop toeristische bezienswaardigheden vind je in de regio Podravska. Cultuur en natuur wisselen elkaar af. De indrukwekkende bergtoppen zie je al van veraf. Cultuurliefhebber kunnen hun hart ophalen in de steden Pohorje en Maribor. Prachtig wandelen kan in Pohorje. Voor de avontuurzoekers is dit ook een erg leuk gebied. Op Pohorje bedenkt men steeds weer nieuwe aantrekkelijke activiteiten, die ontspanning geven of juist adrenaline opwekken. Voor iedereen dus wat wils!

Sportieve vakantie in Slovenië

Koroška is een van de kleinere regio’s in Slovenië. Goed vertaald betekent de naam Karinthië, maar om verwarring met het Oostenrijkse Karinthië te voorkomen wordt over het algemeen de Sloveense naam Koroška gebruikt. Voor wandelaars en mountainbikers is dit een erg leuk gebied. Kronkelende wandelpaden  leiden langs de punten met de meest prachtige uitzichten. In deze regio vind je ook veel vakantiehuizen met een mooi uitzicht. Geniet hierdoor optimaal van de omgeving!

Alle vakantiehuizen in Noordoost-Slovenië