Vakantiehuis Napels, Campania

Alle vakantiehuizen in Napels / Campania

Uw huis verhuren

Aanmelden

Napels, Campania

Geniet van een heerlijke Italiaanse vakantie in een vakantiehuis in Napels, Campania! Was aan de waslijn, opera, maffia, voetbal, pizza en familie. De clichés zijn waar, het hoort bij het dagelijkse leven van de plaatselijke bevolking in Campania. De streek heeft een speciaal karakter en wordt het échte Italië genoemd. Ook de vakantiehuizen die je hier vindt, zijn vaak typisch Italiaans. De landschappen zijn divers en onvergetelijk. Bergen (waar nog beren leven!), het authentieke achterland, de steile kust en de vulkaan de Vesuvius. De vakantiewoningen in Napels, Campania maken de vakantie onvergetelijk, je zal graag nog eens terug komen.

Beleef Italië met een vakantiehuis in Napels, Campania

Eén van de trekpleisters tijdens je vakantie in Napels, Campania is Pompei; de Romeinse stad die in 79 na Christus werd bedolven door de uitbarsting van de Vesuvius. De stad is door deze uitbarsting goed bewaard gebleven en is pas in de 17e eeuw ontdekt. Je vindt hier onder andere een forum, tempels, muurschilderingen en theaters, genoeg om je een hele dag te vermaken en te weten te komen hoe de Romeinen geleefd hebben. Ook in het stadje Herculaneum (Ercolano), wat vroeger een exclusieve woonwijk was, kun je opgravingen uit de Romeinse tijd vinden. Je vindt hier verschillende gebouwen, die beter bewaard zijn gebleven dan die in Pompei. Je vakantiehuis in Napels, Campania is het ideale startpunt om alle bezienswaardigheden te ontdekken!

Breng een bezoek aan Napels vanuit je vakantiehuis

Ook Napels (Napoli), de hoofdstad van het zuiden, is een bezoek waard tijdens je vakantie in Napels, Campania. Het is er chaotisch, lawaaierig en uitbundig en het is één van meest dichtbevolkte steden van Europa. Het is een fraaie oude stad, de sfeer is subliem en het archeologisch museum mag je absoluut niet missen. Je komt terug van een hectische dag in de stad en kunt in je vakantiehuis in Napels, Campania rustig nagenieten van al het moois.

Je vakantiehuis in Napels, Campania aan het mooiste stukje kust

Ook een dagje strand is mogelijk vanuit je vakantiehuis in Napels, Campania. De kust van Amalfi, gelegen ten zuiden van Napels, wordt het mooiste stukje Italiaanse kust genoemd. Je hebt uitzicht op de idyllische eilanden Capri, Ischia en Procida en je kunt verschillende pittoreske dorpjes bezoeken.

Vanuit de havenstad Sorrento kun je naar het eiland Capri, waar je arriveert in de haven Marina Grande. Het is een klein charmant eiland en een jetsetoord. Er verblijven veel schrijvers en kunstenaars, door de prachtige natuur en de mooie vegetatie is het voor hen een inspiratiebron. Capri heeft een ruige kust en een heuvelachtig binnenland. De hoogste berg van het eiland is de Monte Solaro (589m). Vanaf de stad Capri is het ongeveer tien minuten naar boven lopen voor een adembenemend uitzicht over de zee en de Faraglioni; de twee beroemde rotsen van Capri. Je vakantiehuis op Capri staat garant voor een heerlijk ontspannende vakantie.

Ischia, het andere eiland, heeft een geweldige flora en staat in het voorseizoen volledig in bloei. Ook hier kun je naar het hoogste punt gaan, de vulkaan Monte Eponei (788m) met een fantastisch uitzicht. De kust van Ischia leent zich ook uitstekend voor snorkelaars. Duik in ons aanbod, boek een vakantiehuis in Napels, Campania en de vakantievoorpret kan beginnen!

Alle vakantiehuizen in Napels / Campania