20
landen
40.000+
unieke huizen
240.000
klantbeoordelingen
/7 bereikbaar

Bespaar 10% extra door te betalen met een Belvilla cadeaubon

Onvang direct in je mailbox · 5 jaar geldig

Vakantiehuis in de Meivakantie

Op vakantie in mei? Door de vrije dagen is deze maand een ideale gelegenheid om er eens even tussenuit te gaan. Er zijn vele mogelijkheden en Belvilla helpt je daar natuurlijk graag bij op weg!

Bekijk ons aanbod

9.097 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Last minute vakantie

Bedenk je pas op het laatste moment dat je er even lekker tussenuit wilt in mei? Boek last minute een vakantiehuis voor een midweek of week en kom opgeladen weer terug. In de maand mei kun je alle kanten op. In Nederland en België lopen de temperaturen ook al op, waardoor het hier ook fijn vertoeven is.

Lees meer
Vakantie aan de kust

Het rustgevende geluid van het ruisen van de zee, de zilte zeelucht, het gezellige havenstadje of een van de vele visrestaurantjes; er zijn genoeg redenen om voor een vakantie aan de kust te kiezen. Heerlijke lange strandwandelingen maken en lekker uitwaaien tijdens je vakantie dat kan makkelijk als je kiest voor een vakantiehuis aan de kust. De kinderen kunnen zandkastelen bouwen en zich uitleven op het strand. Mocht het warm genoeg zijn kun je ook lekker een verfrissende duik nemen in het water.

Wil je wel lekker naar de kust maar niet uren in de auto zitten? Kijk dan eens naar de vakantiehuizen aan de Nederlandse kust of de Belgische kust.

Naar de zon in mei

Genieten van zon, zee en strand kun je natuurlijk ook in mei. Wil je echt op het strand van de zon gaan genieten, kies dan voor een bestemming in Zuid-Europa. Hier liggen de temperaturen meestal toch iets hoger als in Nederland en België.

Lees meer
Midweek weg

Wel even op vakantie maar niet een hele week? Kies er dan voor om een midweek in een vakantiehuis door te brengen. Op deze manier kun je toch genieten van een vakantie maar ben je niet je hele vakantie van huis.

Lees meer