+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Vakantiehuis Londen

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren voor je volgende vakantie én profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen! Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Londen

Londen: een boeiende stad aan de overkant van de Noordzee 

Eindeloos shoppen, genieten van een musical of heerlijk slenteren door een groot park? Het kan allemaal in de veelzijdige hoofdstad van Engeland en het Verenigd Koninkrijk: Londen. Daarbij zijn er in de stad verschillende bezienswaardigheden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Ontdek je graag kunst en cultuur tijdens een van je stedentrips? Dan biedt een vakantie in Londen je meer dan genoeg uitdaging. Londen is trouwens ook ideaal voor korte vakanties vanwege zijn goede bereikbaarheid. Met het vliegtuig duurt het vanaf Schiphol in Amsterdam circa een uur voordat je op een van de vliegvelden in Londen landt. Ook kun je met de auto door de Kanaaltunnel naar Londen reizen. Of geef de reis een extra dimensie en neem de veerboot naar de Britse hoofdstad. In ieder geval kun je op allerlei manieren jouw vakantiehuis in Londen bereiken. Kies gewoon de methode die het best bij je past en geniet daarna van de culturele rijkdom die je op je vakantie in Londen volop kunt vinden.

Bezienswaardigheden: ontdek het gevarieerde aanbod tijdens jouw vakantie in Londen

Londen is een belangrijke historische stad die daar nog talrijke sporen van laat zien. Neem bijvoorbeeld de Tower of London waarvan de eerste steen in 1078 werd gelegd. Sindsdien is het uitgegroeid tot een imposant gebouw dat verschillende rollen heeft vervuld voor Londen, zoals die van koninklijk paleis, staatsgevangenis, fort en de eerste dierentuin van de stad. De bijzondere geschiedenis van de Tower of London kun je zelf ontwaren tijdens een bezoek aan dit koninklijke kasteel. Er zijn verschillende tentoonstellingen en rondleidingen. Loop daarna ook even over de bekende Tower Bridge dat in de buurt van de Tower of London ligt. Nog een topper onder de bezienswaardigheden in Londen is Buckingham Palace. Net als de Tower of London staat dit paleis op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Reis je er tijdens de zomermaanden naartoe, dan heb je kans dat je het paleis van binnen kan bekijken, want dan is de Britse koningin op vakantie. De rest van het jaar is Buckingham Palace ook de moeite waard, want de beroemde wisseling van de erewacht blijft plaatsvinden. Dit is ook leuk voor kinderen om tijdens een van hun vakanties in Londen mee te maken. Degenen die graag wat spanning ervaren tijdens een verblijf in een appartement in Londen kunnen die vinden in de London Eye. Vanuit dit 135 meter hoge reuzenrad hebt je een prachtig uitzicht over de stad. Je zit in een gesloten capsule, maar het mag duidelijk zijn dat het voor mensen met hoogtevrees misschien iets te spannend kan worden. Voor liefhebbers van kunst is de National Gallery in Londen een must see. Wanneer je daar aankomt, zul je een prachtig gebouw zien. Binnen vind je schilderkunst uit de periode 1250 tot 1900 van onder andere Leonardo da Vinci, Rembrandt van Rijn, Johannes Vermeer, Claude Monet en de beroemde Zonnebloemen van Vincent van Gogh. Er is bijna geen naam uit de geschiedenis die zo met Londen is verbonden als Sherlock Holmes. In de Britse hoofdstad kun je in het Sherlock Holmes Museum zien hoe deze fictieve detective leefde en werkte. Neem dekinderen mee en laat ze zich inleven in deze beroemde speurneus.

Spectaculaire evenementen voor een vakantie in Londen

In het bruisende Londen worden jaarlijks veel evenementen georganiseerd. Vier bijvoorbeeld oud & nieuw eens anders en ga naar een Chinees Nieuwjaar in het Londense Chinatown. Overigens valt deze niet altijd samen met ons nieuwjaar, omdat de Chinezen een andere jaartelling hebben. Wil je tijdens de westerse jaarwisseling in Londen zijn? Dan kun je dat samen met honderdduizenden mensen vieren op Trafalgar Square. Boek wel tijdig je vakantiehuis of appartement in Londen, want voor oud & nieuw is deze stad een van de meest populaire bestemmingen. Ook sportievelingen trekken jaarlijks in het voorjaar graag voor een citytrip naar Londen. Dan vindt namelijk een van de grootste marathons ter wereld plaats: de London Marathon. Hier doen circa 40.000 hardlopers aan mee, waaronder internationale toppers. Daarbij is de fun factor erg hoog, want een deel van de deelnemers doet verkleed mee.

Geef jouw stedentrips naar Londen meer dimensie met deze activiteiten

Een stedentrip naar Londen is het walhalla voor shopaddicts. Onder andere Oxford Street, Regent Street, Carnaby Street en Old Bond Street bieden bekende winkelketens, stijlvolle zaken, trendy boetieks en designer shops. En dat zijn nog lang niet alle interessante winkelstraten van Londen. Om ze allemaal te ontdekken moet je waarschijnlijk vaker naar Londen reizen. Ben je moe geworden van het winkelen? Rust dan uit in een park. Londen heeft diverse prachtige exemplaren, zoals Hyde Park, Regent's Park en de Kensington Gardens. Heb je weer energie opgedaan, dan biedt Londen 's avonds volop vertier in de vele clubs, bars en theaters. Londen is dus echt een stad die meerdere stedentrips waard is.

Alle vakantiehuizen in Londen

Veelgestelde vragen over een vakantie in Londen

Hoeveel‌ ‌Belvilla‌ ‌huisjes‌ ‌zijn‌ ‌er‌ ‌beschikbaar‌ ‌in Londen?‌ ‌

In Londen kun je kiezen uit 10+ Belvilla huisjes.‌ ‌

Wat‌ ‌zijn‌ ‌de‌ ‌belangrijkste‌ ‌bezienswaardigheden‌ ‌in‌ Londen?‌ ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌bent‌ ‌in‌ Londen moet‌ ‌je‌ ‌zeker‌ ‌een‌ ‌bezoekje‌ ‌brengen‌ ‌aan‌ The British Museum, Hyde Park, Tower of London, de Thames, London Eye, Buckingham Palace, Big Ben and Het Victoria Museum.‌ ‌

Wat‌ ‌moet‌ ‌ik‌ ‌tijdens‌ ‌mijn‌ ‌verblijf‌ ‌in‌ Londen zeker‌ ‌doen?‌ ‌

Een‌ ‌paar‌ ‌activiteiten‌ ‌in‌ Londen ‌die‌ ‌je‌ ‌niet‌ ‌mag‌ ‌overslaan:‌ ‌een stadswandeling maken, musea bezoeken, uitrusten in het park, een ritje in de London Eye, een bustour.

Welke‌ ‌gerechten‌ ‌moet‌ ‌ik‌ ‌in‌ Londen ‌absoluut‌ ‌proeven?‌ ‌

In‌ Londen kun‌ ‌je‌ ‌smullen‌ ‌van‌ klassieke tortilla’s, Meat fruit, bagel met gezouten rundvlees, ox cheek French dip, tonkotsu ramen, bruschetta en avocado toast.‌ ‌

Wat‌ ‌is‌ ‌de‌ ‌beste‌ ‌tijd‌ ‌voor‌ ‌een‌ ‌vakantie‌ ‌naar‌ Londen?‌ ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌wilt‌ ‌naar‌ Londen,‌ ‌kun‌ ‌je‌ ‌het‌ ‌beste‌ ‌gaan‌ ‌in‌ ‌de‌ ‌periode‌ ‌van‌ begin juni tot en met eind september.

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!