Vakantiehuis Limousin

Alle vakantiehuizen in Limousin

Uw huis verhuren

Aanmelden

Limousin

Bezoek dit kleine paradijs voor natuurliefhebbers vanuit een vakantiehuis in Limousin. De regio biedt vele bezienswaardigheden en mogelijkheden om u lekker bezig te houden tijdens uw vakantie in Frankrijk. Vanuit een vakantiehuis in Limousin maakt u leuke uitstapjes naar Plateau de Millevaches, het meer van Vassivière en de vallei van de Dordogne. Neem uw eigen auto mee om de regio te ontdekken. Keuze genoeg voor jong en oud en 's avonds heeft u een gezellige tijd met zijn allen in uw eigen vakantiehuis in Limousin.

Uw vakantiehuis in Limousin midden in het groen

Tijdens een vakantie in Limousin wordt u ondergedompeld in het groen. Het golvende landschap wordt gekenmerkt door bossen, grasland en lieflijke dorpjes. Kleine weggetjes en riviertjes stromen door de weidevelden. Voor wie van rust en ruimte houdt, is Limousin de ideale vakantiebestemming om heerlijk te genieten van de schitterende natuur. In het midden van de regio vind je bijvoorbeeld het beschermende natuurgebied Langeroux, een groot heidegebied waar vroeger veen werd gestoken. Ook het Plateau van Millevaches, een koele hoogvlakte waar diverse bronnen en riviertjes samengekomen is een prachtig stukje natuur. Duik snel in ons aanbod en boek een passend vakantiehuis met zwembad in Limousin voor een ontspannen vakantie!

Vakantiehuis in Limousin aan het water

Veel vakantiehuizen in Limousin liggen vlakbij een rivier of meer. De regio Limousin is dan ook zeer waterrijk en de ideale vakantiebestemming voor jong en oud! Er zijn veel meren waar je in zomer kunt zwemmen en natuurlijk ook verschillende watersporten kunt beoefenen. Bijvoorbeeld het regionale natuurpark Périgord Limousin, een park met fraaie flora en fauna, wat je zeker niet mag overslaan! Vissen, zwemmen en varen op een bootje, het hoort allemaal tot de mogelijkheden tijdens een vakantie in Limousin!

Een vakantie in Limousin: actief en sportief

Uw vakantiehuis in Limousin wordt omringd door een prachtig landschap. Door de vele natuur in deze regio is een sportieve en/of actieve vakantie in deze regio goed mogelijk. U kunt uw sportief uitleven door te gaan mountainbiken, wandelen, paardrijden, vissen of golfen. Speel gezellig een potje pétanque met of tussen de bewoners van uw verblijfplaats. Ga vanuit uw vakantiehuis in de Limousin een wandeltocht maken door het prachtige landschap. Er liggen verschillende routes uitgestippeld voor de beginnende en gevorderde wandelaar. Maar er zijn ook verschillende fiets- of mountainbikeroutes. De vakantiehuizen in de Limousin zijn ook voor golfliefhebbers een aanrader. Er zijn vele 9 en 18 holes golfbanen, bijvoorbeeld in de hoofdstad Limoges. Beleef een actieve vakantie vanuit een vakantiehuis in Limousin!

Alle vakantiehuizen in Limousin