+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Vakantiehuizen in het Nationaal Park Lauwersmeer

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Vakantiehuizen in het Nationaal Park Lauwersmeer

De vakantiehuizen van Belvilla aan het Nationaal Park Lauwersmeer beschikken over een unieke locatie. De echte natuurliefhebbers vinden hier de rust en ruimte om zich helemaal thuis te voelen. De omgeving biedt vele mogelijkheden en is uiterst geschikt om eindeloos te fietsen en wandelen of geniet op het meer door te surfen, kajakken, wadlopen en het spotten van zeehonden. Ook is het een echt vogelparadijs. Zo kun je gedurende de trek duizenden vogels observeren vanuit de kijkhut.

Van vrijstaande huizen tot chalets en van villa's tot boerderijen, wij hebben het allemaal om jouw vakantie aan het Lauwersmeer compleet te maken!

Het aanbod vakantiehuizen aan het Lauwersmeer

Onze vakantiehuizen aan het Nationaal Park Lauwersmeer beschikken stuk voor stuk over een zeer unieke locatie. Zo biedt Belvilla vakantiehuizen op verschillende (kindvriendelijke) vakantieparken, aan een meer, aan zee en landelijk. Ook varieert het type vakantiehuis van vrijstaand tot een appartement en van een chalet tot een boerderij. Voor elk wat wils!

Het Lauwersmeergebied is ongeveer zestig vierkante kilometer groot. Zo kun je eindeloos genieten van het natuur- en waterrijke gebied. Maar ook als dit gaat vervelen, zijn er diverse activiteiten in de buurt en ben je altijd op korte afstand van de Waddenzee!

Bekijk hier het aanbod vakantiehuizen!

Activiteiten rondom het Nationaal Park Lauwersmeer

Het Nationaal Park Lauwersmeer is bij uitstek de geschikte vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. De vele activiteiten zorgen er daarnaast voor dat het een geschikte bestemming is voor het hele gezin.

Tijdens een vakantie aan het Lauwersmeer, kun je eindeloos genieten van de lange wandel- en fietsroutes en watersportactiviteiten zoals varen, surfen, zwemmen en vissen. Daarnaast is het leuk om met de kinderen zeehonden te spotten. Een bezoekje aan Zeehondencentrum Pieterburen is bovendien een echte aanrader. Als vogelliefhebber kun je duizenden vogels observeren.

Ook liggen verschillende steden op een goed te bereiken afstand, zoals Groningen, de oude vestingstad Dokkum en Leeuwarden.

Vind hier jouw ideale vakantiehuis!

Wadlopen over de Waddenzee

De locaties van de vakantiehuizen aan het Lauwersmeer liggen op korte afstand van de Waddenzee, enorm geschikt voor een wadlooptocht! Deze unieke belevenis is bovendien enorm leuk om met hele hele gezin te doen. Verschillende waddenexcursies worden aangeboden in de buurt en nemen nieuwsgierige mensen mee op ontdekkingstocht over het wad.

De tochten bestaan onder andere uit zeehonden wadlooptochten, nachttochten en het wadlopen naar Ameland of Schiermonnikoog.

Bekijk hier de vakantiehuizen in de buurt van de Waddenzee!

FAQ - Vakantiehuizen in het Nationaal Park Lauwersmeer

Welke faciliteiten zijn voorzien in een vakantiepark?

Dit is afhankelijk van vakantiepark tot vakantiepark en van vakantiehuisje tot vakantiehuisje. Aan de linkerkant van de zoekpagina kun je zelf selecteren welke faciliteiten die je wilt inbegrepen hebben. Je kunt op de website zo heel gemakkelijk vakantiehuizen selecteren die aan jouw wensen voldoen.

Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla aan het Nationaal Park Lauwersmeer?

Aan het Lauwersmeer heeft Belvilla meer dan 140 vakantiehuizen. Van een verzorgd ingerichte chalet tot een luxe boerenhoeve. Voor elk wat wils dus!

Hoeveel betaal ik per nacht in een vakantiehuisje aan het Lauwersmeer?

De goedkoopste vakantiehuisjes vind je al voor minder dan 20 euro per nacht, afhankelijk van het seizoen. Als je wat meer luxe wilt en samen met een grote groep gaat reizen dan kan de prijs in een luxe vakantiehuis oplopen tot duizenden euro's. Denk dan bijvoorbeeld aan een boerenhoeve of luxe vakantiehuis met zwembad, sauna, etc.

Zijn de vakantieparken aan het Lauwersmeer kindvriendelijk?

Alle vakantiehuisjes aan het Lauwersmeer zijn perfect voor een vakantie met de hele familie. Voor kinderen is vooral een zwembad belangrijk en speeltuintjes. Bij Belvilla heb je een ruime keuze aan kindvriendelijke vakantiehuizen.

Wat zijn de bijkomende kosten voor een hond per nacht?

Het meenemen van je trouwe viervoeter kan wat extra kosten met zich meebrengen per nacht. Gemiddeld zal dit uitkomen op maximaal. 3; € 10,75/dier/verblijf, deze informatie kun je bij iedere woning terugvinden onder het kopje 'kosten'.

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!