Vakantiehuizen voor gezinnen met kinderen

Meer tophuizen voor het gezin

Bekijk ons aanbod

15.587 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Kindvriendelijke bestemmingen in Europa voor een vakantie met kinderen

Bezoek de website van Belvilla en vraag onze nieuwsbrief aan om regelmatig interessante informatie te ontvangen over kindvriendelijke bestemmingen in Europa. Om met de kids en andere personen op wintersport te gaan of van een zonovergoten vakantie te genieten. Wij hebben vakantiewoningen in Nederland en België voor een gezinsvakantie dicht bij huis en vakantieverblijven in de meeste landen van Europa. Tot de meest populaire bestemmingen behoren onze buurlanden, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Daarnaast staan ook andere landen in Noord-Europa in het lijstje, zoals Zweden en Denemarken. Verder vindt u ook bestemmingen in het midden van Europa, waar u met het hele gezin aan wintersport kunt doen, zoals Zwitserland, Oostenrijk en het minder gekende Kroatië. En vakantieoorden in Zuid-Europa, zoals Griekenland, Portugal, Italië en Spanje. Bekijk en vergelijk onze accommodaties, voorzien van alle luxe en comfort, voor uitzonderlijk lage prijzen. Raadpleeg onze pagina met last minutes voor 2015 en 2016. Laat u overtuigen door onze kindvriendelijke aanbiedingen en boek uw vakantie met familie en kinderen.

Een kindvriendelijke vakantie in Noord-Europa

De vakantiehuizen in Denemarken zijn voorzien van alle luxe en comfort, en geven u en de kids meteen een geborgen gevoel. Want vooral voor kinderen is het belangrijk dat ze hun 'home sweet home' niet missen wanneer u door Europa gaat reizen. Anders kunt u ook niet van uw vrije tijd genieten. Denemarken is een kindvriendelijke bestemming. Hoe kan dat ook anders? Met zo veel parken en steden waar zowel groot als klein (baby's, peuters, tieners en hun ouders) zich helemaal kunnen uitleven. Bezoek de kastelen van de Funen. Tem de draak. Spring eens binnen in Legoland. Voel u als een echte Viking in Djurs in het oosten van Jutland. Eet gehaktballetjes en smorrebrod. En zoek moe maar voldaan uw vakantiehuis op, om 's avonds tijdens uw vakantie met kinderen van de gezellige open haard en de ruime accommodaties te genieten. Ook Zweden met zijn vele campings, vakantiehuizen en parken is uitermate geschikt voor een vakantie met kinderen. Door de brug tussen Denemarken en Zweden is het land bovendien gemakkelijk bereikbaar vanuit Nederland. Ontmoet Lindgrens' Pippi Langkous, duik onder in de sprookjeswereld van Junibacken in Stockholm, trek een dag naar Liseborg, of ga op wintersport in het noorden tijdens uw vakantie met uw kinderen.

Vakantie met kinderen in het midden van Europa

Wintersport met de kinderen kan in veel verschillende landen in Europa. Vaak zijn de Alpen in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk of het noorden van Italië de uitverkoren plaats om met het hele gezin naartoe te gaan. Zeker wanneer u al meermaals op wintersport geweest bent en zowel de kinderen als uzelf doorwinterde skiërs zijn. Maar naast Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Italië kunt u ook naar het minder gekende Tsjechië vertrekken, om samen met de kinderen op wintersport te gaan tijdens uw vakantie. Daar zijn de bergen minder hoog en de afdalingen minder steil. Ideaal om met kleine kinderen te leren skiën en baby's en peuters op de slee te zetten. Tieners kunnen zich uitleven op de hogergelegen pistes en na hun ontspanning op de latten genieten van de après-ski. Al dan niet in het bijzijn van de ouders. Kroatië heeft naast wintersport nog andere troeven. Meer naar de kust toe heerst namelijk het Middellandse Zeeklimaat en kunnen de temperaturen hoog oplopen. Ook in de winter blijft het daar gezellig warm. Perfect voor het geval u samen met de kids van een last minute aan zee wilt genieten en kindvriendelijke accommodaties zoekt in de directe omgeving van het strand. Neem contact op met Belvilla om de mogelijkheden in dat land te bespreken of bekijk onze informatie en tips op onze website en in onze nieuwsbrief.

Bestemmingen voor vakanties met kids in het zuiden

Op onze pagina met last minutes vindt u informatie en tips om op een leuke manier met de kinderen door Europa te reizen en te verblijven in kindvriendelijke bestemmingen in het buitenland. Ook in het zuiden heeft Belvilla mooie vakantiewoningen. Zoals een home in een park in Griekenland, vakantiehuizen met zwembad in Portugal en Spanje, of een chalet in Italië. De meest voordelige vakantiehuizen en kindvriendelijke accommodaties vindt u op dit moment in Griekenland. Daar kunt u culturele uitstappen met het gezin of met andere personen naar de Akropolis, de Stoa, of het theater van Epidaurus afwisselen met leuke activiteiten met de kinderen aan het zwembad of op het strand. Griekenland is een populaire bestemming bij gezinnen met kinderen in Nederland en België. Bekijk ons uitgebreid lastminuteaanbod met vakantiehuizen en accommodaties op de website van Belvilla, of schrijf u in om onze nieuwsbrief met informatie en tips voor vakanties met kinderen in het buitenland te krijgen. Contact opnemen met onze klantendienst kan ook. Ons nummer vindt u op de website.

Bekijk ons aanbod