20
landen
40.000+
unieke huizen
240.000
klantbeoordelingen
/7 bereikbaar
Alle vakantiehuizen in de Kempen

Uw huis verhuren

Aanmelden

Kempen

Wanneer je op zoek ben naar een veelzijdige vakantie, dan is een vakantiehuis in de Kempen ideaal! Deze prachtige regio in het noordoosten van België kent bovendien een keur aan leuke stadjes en dorpjes voor een gezellig dagje of avondje uit. Bij Belvilla vind je een ruim aanbod aan vakantiehuizen in de Kempen. Dit aanbod varieert van bijzondere boerderijen voor grotere groepen tot knusse chalets voor een heerlijke vakantie met je eigen gezin. Het hele jaar door kun je met een vakantiehuis in de Kempen genieten van een ontspannen verblijf!

Wat te doen vanuit je vakantiehuis in de Kempen?

De keuze aan activiteiten en bezienswaardigheden is enorm tijdens je vakantie in de Kempen. Of je nu met kinderen, de hond, een grote groep of romantische met twee gaat, er zijn mogelijkheden genoeg! De regio staat vol van de abdijen, gemeenteparken, forten, kastelen en musea! Vergeet de wereldberoemde Zimmertoren in Lier en het Begijnhof van Turnhout niet, of wat dacht je van een het attractiepark Bobbejaanland in Lichtaart? Met een keur aan verrassende stadjes vol indrukwekkend erfgoed, zit je geen moment stil! Behalve dan wanneer je in de avond heerlijk neerploft in de zetel van je vakantiehuis in de Kempen.

Actief bezig zijn tijdens je vakantie in de Kempen

Je vakantiehuis in de Kempen is het ideale startpunt om op ontdekkingsreis door de regio te gaan. Want mogelijkheden zijn er genoeg, ook op sportief vlak! De Kempen kent namelijk een bijzonder rijk stukje natuur die zich perfect leent voor activiteiten. Neem je fiets gewoon mee naar je vakantiehuis in de Kempen, want de routes zijn hier prachtig. Het fietsknooppuntennetwerk met maar liefst 2.00 km aan fietspaden, brengt je naar de mooiste plekjes van de Kempen. Er zijn zelfs enkele themaroutes aangelegd om de meest pittoreske plekjes van de streek te ontdekken. Ga je liever te voet op pad vanuit je vakantiehuis in de Kempen? Dan heb je geluk, want er zijn maar liefst 10 wandelnetwerken in de regio te vinden. Maak bijvoorbeeld een wandeling door het Turnhoutse Vennengebied of maak een boswandeling in het Prinsenpark. De omgeving is er klaar voor, je vakantiehuis in de Kempen is het startpunt.

De mooiste natuurgebieden vind je in de Kempen

Je vakantiehuis in de Kempen ligt midden in de prachtige natuur. De groene omgeving is niet alleen zeer uitgestrekt, het is ook nog eens bijzonder veelzijdig. De Kalmthoutse Heide is een prachtig natuurgebied en bestaat vooral uit heide met vennen, zandverstuivingen en dennenbos. Heerlijk om hier een wandeling te maken. Het Nationaal Park Hoge Kempen is wel het absolute toppunt van de regio. Het is het enige nationale park van Vlaanderen en bestaat uit maar liefst 5700 hectare natuur, verspreid over 6 gemeenten. Het leuke van het park is, dat het ook zes toegangspoorten heeft. Eenmaal binnen kijk je je ogen uit door al het aanwezige natuurschoon. Naaldbossen, waterplassen en heidelandschappen zorgen voor schilderachtige panorama’s. Trek dus snel de wandelschoenen aan of pak snel de fiets, want de streek wacht je op! Met een ruim aanbod heeft Belvilla ook voor jou het ideale vakantiehuis in de Kempen!

Alle vakantiehuizen in de Kempen