Vakantiehuis Kempen? Vakantie in de Kempen | Belvilla vakantiehuizen
Geniet van een unieke belevenis in een vakantiehuis naar keuze
Soorten huizen
De best beoordeelde huizen door onze klanten op basis van jouw interesses

Voor elke vakantie een vakantiehuisje

Wat is voor jou de ideale vakantie?

Aanmelden

Kempen

Wanneer je op zoek ben naar een veelzijdige vakantie, dan is een vakantiehuis in de Kempen ideaal! Deze prachtige regio in het noordoosten van België kent bovendien een heleboel leuke stadjes en dorpjes voor een gezellig dagje of avondje uit. Bij Belvilla vind je een ruim aanbod aan vakantiehuizen in de Kempen. Dit aanbod varieert van bijzondere boerderijen voor grotere groepen tot knusse chalets voor een heerlijke vakantie met je eigen gezin. Het hele jaar door kun je met een vakantiehuis in de Kempen genieten van een ontspannen verblijf!

Wat te doen vanuit je vakantiehuis in de Kempen?

De keuze aan activiteiten en bezienswaardigheden is enorm tijdens je vakantie in de Kempen. Of je nu met kinderen, de hond, een grote groep of romantisch met twee gaat, er zijn mogelijkheden genoeg! De regio staat vol van de abdijen, gemeenteparken, forten, kastelen en musea. Vergeet de wereldberoemde Zimmertoren in Lier en het Begijnhof van Turnhout niet. Of wat dacht je van een het attractiepark Bobbejaanland in Lichtaart? Met een heleboel verrassende stadjes vol indrukwekkend erfgoed, zit je geen moment stil! Behalve dan wanneer je's avonds heerlijk neerploft in de zetel van je vakantiehuis in de Kempen.

Actief bezig zijn tijdens je vakantie in de Kempen

Je vakantiehuis in de Kempen is het ideale startpunt om op ontdekkingsreis door de regio te gaan. Want mogelijkheden zijn er genoeg, ook op sportief vlak! De Kempen kent namelijk een bijzonder rijk stukje natuur dat zich perfect leent voor activiteiten. Neem je fiets gewoon mee naar je vakantiehuis in de Kempen, want de routes zijn hier prachtig. Het fietsknooppuntennetwerk met maar liefst 200 km aan fietspaden brengt je naar de mooiste stukjes van de Kempen. Er zijn zelfs enkele themaroutes aangelegd om de meest pittoreske plekjes van de streek te ontdekken. Ga je liever te voet op pad vanuit je vakantiehuis in de Kempen? Dan heb je geluk, want er zijn maar liefst tien wandelnetwerken in de regio te vinden. Maak een wandeling door het Turnhoutse Vennengebied of maak een boswandeling in het Prinsenpark. De omgeving is er klaar voor, je vakantiehuis in de Kempen is het startpunt.

De mooiste natuurgebieden vind je in de Kempen

Je vakantiehuis in de Kempen ligt midden in de prachtige natuur. De groene omgeving is niet alleen zeer uitgestrekt, het is ook nog eens bijzonder veelzijdig. De Kalmthoutse Heide is een prachtig natuurgebied en bestaat vooral uit heide met vennen, zandverstuivingen en dennenbos. Heerlijk om hier een wandeling te maken. Het Nationaal Park Hoge Kempen is wel het absolute toppunt van de regio. Het is het enige nationale park van Vlaanderen en bestaat uit maar liefst 5700 hectare natuur, verspreid over zes gemeenten. En het leuke is dat het ook zes toegangspoorten heeft. Eenmaal binnen kijk je je ogen uit door al het aanwezige natuurschoon. Naaldbossen, waterplassen en heidelandschappen zorgen voor schilderachtige panorama’s. Trek dus snel de wandelschoenen aan of pak de fiets, want de streek wacht je op! Met een ruim aanbod heeft Belvilla ook voor jou het ideale vakantiehuis in de Kempen!

Alle vakantiehuizen in de Kempen
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020