Houd de reisrichtlijnen van de lokale overheid in de gaten om op de hoogte te blijven.
20
landen
40.000+
unieke huizen
240.000
klantbeoordelingen
/7 bereikbaar

Bespaar 10% extra door te betalen met een Belvilla cadeaubon

Onvang direct in je mailbox · 5 jaar geldig

Volop genieten van de herfst

De blaadjes vallen van de bomen, de kleuren van de natuur veranderen en het wordt frisser buiten: de herfst is begonnen! Dit seizoen is het ideale moment om er lekker met uw gezin, een groep vrienden of de hele familie tussenuit te gaan! Overdag kunt u de prachtige omgeving rondom uw vakantiehuis verkennen en ‘s avonds samen lekker opwarmen rondom de open haard. Klinkt ideaal toch?

Herfst beleef je het best in deze regio's!

Bekijk ons aanbod

22.495 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Ga er lekker even tussenuit

De herfst is de ideale periode om er samen even gezellig tussenuit te gaan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vakantiehuis in de Ardennen, aan de Nederlandse kust of in het zonnigere Zuid-Europa? Er zijn genoeg mogelijkheden in ons ruime herfstaanbod.

Lees meer
Alle vakanties in de herfst
Groepsvakanties in de herfst

Gaat u het liefst met uw vrienden of de hele familie op vakantie? Bekijk dan eens onze groepshuizen voor de herfst. Sommige groepshuizen zijn zelfs geschikt voor meer dan 50 personen! En of u nu een weekendje of een weekje weg wilt, er is beslist een vakantiehuis te vinden dat bij uw past.

Lees meer
Groepshuizen voor de herfst
Herfstvakantie met de hond

Als u op vakantie gaat, dan wilt u natuurlijk niet uw trouwe viervoeter alleen achter laten én zeker niet als het om de herfstvakantie gaat. Want er gaat toch niets boven een lange wandeling door kleurrijke bossen met de hond?

Lees meer
Huizen voor u en uw hond