Herfstvakantie 2019 in een vakantiehuis | Belvilla

De herfst beleef je het best in deze regio's!

Tophuizen voor de herfst

Volop genieten van de herfst

De blaadjes vallen van de bomen, de kleuren van de natuur veranderen en het wordt frisser buiten: de herfst is begonnen! Dit seizoen is het ideale moment om er lekker met je gezin, een groep vrienden of de hele familie tussenuit te gaan! Overdag kun je de prachtige omgeving rondom je vakantiehuis verkennen en 's avonds samen lekker opwarmen rondom de open haard. Klinkt ideaal toch?

Bekijk ons aanbod

20.979 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Ga er lekker even tussenuit

De herfst is de ideale periode om er samen even gezellig tussenuit te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantiehuis in de Ardennen, aan de Nederlandse kust of in het zonnigere Zuid-Europa? Er zijn genoeg mogelijkheden in ons ruime herfstaanbod.

Lees meer
Alle vakanties in de herfst
Groepsvakanties in de herfst

Gaat je het liefst met je vrienden of de hele familie op vakantie? Bekijk dan eens onze groepshuizen voor de herfst. Sommige groepshuizen zijn zelfs geschikt voor meer dan 50 personen! En of je nu een weekendje of een weekje weg wilt, er is beslist een vakantiehuis te vinden dat bij uw past.

Lees meer
Groepshuizen voor de herfst
Herfstvakantie met de hond

Als u op vakantie gaat, dan wil je je trouwe viervoeter natuurlijk niet alleen achter laten en zéker niet in de herfstvakantie. Want er gaat toch niets boven een lange wandeling door kleurrijke bossen met je hond?

Lees meer
Huizen voor jou en je hond
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020