Vakantiehuis Graubünden

Alle bestemmingen in Graubünden

Alle vakantiehuizen in Graubünden

Uw huis verhuren

Aanmelden

Graubünden

Graubünden is gelegen in het zuidoosten van Zwitserland, grenzend aan Italië, Oostenrijk en Liechtenstein. Graubünden zal door de meesten niet als eerste bestemming gekozen worden, maar doet in schoonheid zeker niet onder voor andere regio's in Zwitserland.

Vakantiehuizen in Graubünden in het groen

Graubünden biedt vele wandelmogelijkheden, waar de natuurliefhebber van kan profiteren. Verschillende kabelbanen brengen je op adembenemende uitzichtpunten. De ruige natuur in dit dunbevolkte gebied zal menig wandelliefhebber en rustzoeker goed bevallen.

Geniet van de omgeving, direct vanuit je vakantiewoning in Graubünden

Ook op het gebied van taal en cultuur is dit een erg interessante omgeving. Er wordt over het algemeen Duits en Italiaans gesproken, maar Engels is vaak ook geen probleem. Het aantal steden van enig formaat is erg beperkt. Wat uitgebreidere winkel- en uitgaansmogelijkheden zijn onder andere in Chur en St. Moritz te vinden.

Zoek de Zwitserse zon op en boek een vakantiehuis in Graubünden

De Julierpas brengt je in het zonnige Engadin. Een ander belangrijk toeristencentrum in dit gebied is Pontresina, waar de bekende Berninapas begint. Via deze pas bereik je het Val Poschiavo, waar cultuur en taal meer Italiaans dan Zwitsers zijn. Dat geldt ook voor het weer, waarvan de wijngaarden het overtuigende bewijs zijn. In het Unterengadin vinden we onder andere het kuuroord Scuol en een schitterend natuurpark.

Alle vakantiehuizen in Graubünden