Vakantiehuis Costa de Valencia

Alle vakantiehuizen aan de Costa de Valencia

Uw huis verhuren

Aanmelden

Costa de Valencia

Vakantiehuizen aan de Costa de Valencia hebben vele mogelijkheden. Het landschap van de Costa de Valencia kenmerkt zich in het noorden door een combinatie van platteland en uitgestrekte zandgronden met enorme appartementencomplexen, en in het zuiden door een aaneenschakeling van duinen, dennenbossen en stranden. Liefhebbers van deze kust komen voornamelijk voor het cultureel rijkdom dat dit deel van de Spaanse kust tot haar beschikking heeft. De schone stranden, de kuuroorden en de natuurparken zorgen ervoor dat de Costa de Valencia voor ieder wat wils biedt. Kies uit de Belvilla vakantiehuizen aan de Costa de Valencia wanneer je van een vakantie vol afwisseling houd!

Vakantiewoningen in Costa de Valencia, ideaal voor een vakantie aan het water

Badplaatsen als Puig, Cullera, Diamus en Sueca kennen stranden van hoogstaande kwaliteit en bieden diverse watersportmogelijkheden en faciliteiten. Wanneer je tijdens je vakantie aan de Costa de Valencia liever de rust op zoekt kun je in de badplaats Tavernes de la Valldigna terecht voor een ontspannen strandvakantie. Op deze manier is er voor ieder wat wils. Je vakantiehuis aan Costa de Valencia is het uitgangspunt voor een heerlijke strandvakantie. Omringd door eindeloze sinaasappelplantages en gelegen aan de golf van Valencia bevindt zich de derde grootste stad van Spanje, Valencia. Deze provinciehoofdstad wordt ook wel cuidad de la marcha (uitgaansstad) genoemd. Want naast de gotische kathedraal, musea en gezellige haven staat Valencia ook bekend om haar bruisende uitgaansleven en biedt het gezellige discotheken, bars, cafés, bioscopen en sfeervolle pleintjes. Een stukje ten zuiden van stad vind je waterpretpark Aquasol. Vanuit je vakantiehuis aan de Costa de Valencia kun je een plezierige stedentrip beleven in de gezellige ambiance van de stadValencia.

Vakantiehuizen aan de Costa de Valencia, de streek van de Paella

Proef tijdens je vakantie aan de Costa de Valencia zeker eens van de Spaanse keuken. Het meest typische gerecht uit deze streek is de welbekende Paella, waar elk Valenciaans dorp haar eigen variant op heeft. De regio Valencia staat ook bekend vanwege haar jaarlijks terugkerende volksfeesten die jaarlijks vele toeristen trekken. Zo wordt het La Fallas feest elk jaar als aankondiging van het voorjaar in maart gehouden. Een uniek feest met veel kleur, muziek en vuurwerk waar (bijna) niets te gek is! Grote karikatuurpoppen van bekende Spanjaarden, gemaakt van papier-maché, worden in een lange optocht door de stad gedragen. Een feest dat in het teken staat van veel vrolijkheid en gelach en wordt afgesloten met de verbranding van de poppen, vuurwerk en natuurlijk veel paella. Laat je verrassen door de Spaanse cultuur vanuit je vakantiehuis of appartement aan de Costa de Valencia.

Vakantiehuizen aan de Costa de Valencia, een uitstapje naar het groen

Een vakantiehuis aan de Costa de Valencia geeft je de mogelijkheid het schitterende, wisselende landschap te ontdekken. Deze streek is voor natuurliefhebbers zeker de moeite waard. Vanuit je vakantiehuis aan de Costa de Valencia maak je kennis met bijvoorbeeld het natuurpark Le Parque Naturel de la Albufera. Naast een prachtig wandelgebied kun je hier ook een uitgebreide rondvaart over het meer maken. Of maak een wandeling of fietstocht over het binnenland en keer vervolgens tevreden terug in je vakantiehuis aan de Costa de Valencia.

Alle vakantiehuizen aan de Costa de Valencia