Een selectie van onze huizen

Een apart vakantiehuis in een prachtige locatie

Al onze bijzondere vakantiehuizen zijn geselecteerd op ligging, architectuur en inrichting en voldoen aan al jouw wensen voor een wel heel bijzondere vakantie. Onze huizen zijn origineel en authentiek en bieden net dat tikkeltje meer aan jouw vakantie. Of het nu met de ganse familie is, of voor een romantisch weekendje met zijn twee, Belvilla helpt je op weg om van jouw vakantie DE vakantie van je leven te maken. Bekijk het uitgebreide aanbod op onze website en droom alvast weg bij zoveel moois!

Bekijk ons aanbod

56 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Een bijzondere vakantie dicht bij huis

Voor bijzondere vakanties hoef je heus niet naar de andere kant van de wereld. Als je op zoek bent naar een weekendje weg dichtbij huis, dan hebben Nederland en Belgi alles te bieden wat je maar wilt. Bij ons kun je een windmolen boeken als uniek vakantiehuis, of wat dacht je van overnachten in een heuse iglo-bungalow? We hebben voor jou tenthuizen uitgezocht, blokhutten, pipowagens en zelfs een voormalige burgemeesterswoning met eigen sauna en bioscoop! Je kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben het in ons uitgebreid aanbod opgenomen!

Lees meer
Boek je bijzonder hotel in het zuiden

All inclusive vakanties zijn zo passé. Als je op zoek bent naar unieke en bijzondere vakanties, dan ben je bij ons aan het goede adres. Belvilla biedt je een breed scala aan enige vakantiehuizen, of je nu met zijn tweetjes op vakantie wilt of met de hele familie. Je kunt een paar dagen in Nederland verblijven, maar ook in Zuid-Europa bieden wij de meest bijzondere vakantiewoningen aan. Op zoek naar een bijzonder hotel in Frankrijk of een grotwoning in Spanje? Onze ruime keuze aan bijzondere bestemmingen zal je zeker kunnen bekoren.

Lees meer
Bijzonder vakantiehuis voor mindervaliden

Als mindervalide vraagt het meestal wat extra inspanning om een vakantiewoning te boeken. Misschien heb je een brede doorgang nodig en een speciaal aangepast toilet of douche? Bij Belvilla hebben we dit allemaal voorzien en bij ons kun je als mindervalide zeker ook van onze unieke vakantiehuizen genieten. Als je een beperking hebt of van een rolstoel afhankelijk bent, moet je kunnen vertrouwen op een vakantiehuisje of hotel dat geschikt is voor je beperkingen. Kom zorgeloos genieten van een prachtige omgeving, een mobiele beperking hoort niet in de weg te staan van een fijne vakantie!

Lees meer
De meest bijzondere vakantiewoningen

Zin in een vakantie die dankzij het unieke vakantiehuis waarin je verblijft afwijkt van de norm? Neem dan een kijkje op onze website en ontdek onze bijzondere vakantiewoningen voor een buitengewone ervaring. Een bijzonder huis aan zee, een historische molen die volledig omgebouwd werd voor jouw comfort of een vakantie op een boot, Belvilla's aanbod is enorm uitgebreid. Je kunt zowel in Nederland als België terecht, maar als je langer dan een paar dagen wegblijft, kun je zelfs naar Frankrijk of Spanje! Waar je ook naar toe gaat, Belvilla maakt het bijzonder!

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020