Veelgestelde vragen
Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla in de Voerstreek?

De Voerstreek is een kleine regio met 6 dorpen met een oppervlakte van in totaal 50 km2. In de Voerstreek kun je bij Belvilla kiezen uit 6 vakantiehuisjes.‌ Beleef een ontspannen vakantie met een vakantiehuis in de Voerstreek van België!

Hoeveel betaal ik per nacht in een vakantiehuisje in Voeren?

De goedkoopste vakantiehuisjes in de Voerstreek kosten ongeveer 70 euro per nacht, afhankelijk van het seizoen. Als je meer luxe wilt en ook een privé zwembad wil in een luxe vakantiehuis, dan kun je een vakantiehuis boeken voor minder dan 250 euro per nacht, voor meerdere gasten.

Welke activiteiten zijn er in de zomer in Voeren?

Je vakantiehuis in Voeren of de Voerstreek is een ideaal startpunt voor een mooie wandeltocht. Zeker in de zomer kom je tijdens een wandeltocht unieke flora en fauna tegen. De Voerstreek heeft van de mooiste landschappen die Vlaanderen te bieden heeft. 

Welke activiteiten zijn er in de winter in Voeren?

Net als in de zomer is de Voerstreek perfect voor wandelen en fietsen. Als het weer minder goed is, kun je kiezen om de abdij van Val-Dieu te bezoeken. Naast de abdij, is Val-Dieu ook gekend om z’n brouwerij. Op het terras zit het meestal vol met wielertoeristen die na hun fietstocht genieten van een welgekomen biertje op het binnenplein van de abdij.

Wat zijn specialiteiten uit Voeren?

Proef de verschillende streekproducten zoals de sleedoornjenever. Dit type jenever wordt gemaakt van sleedoornpruimpjes, geplukt in de prachtige velden in de Voerstreek. Dankzij de vele fruitvelden in de deze streek, kun je tijdens je vakantie genieten van een lekker glaasje hardfruitwijn.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020