+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Vakantiewoning in de Panne: PUR in België

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Vakantiehuizen in De Panne

Een vakantiehuis in de Panne ligt vlak bij de grens met Frankrijk in de Belgische provincie West-Vlaanderen aan de Noordzee. Met de auto reizen via de E40 via Brussel en gen naar uw vakantiehuis in de Panne is het beste. De wijk Adinkerke is ook goed bereikbaar met de trein vanuit Brussel. Van hieruit is het niet ver naar een gezellig vakantiehuis in de Panne aan de Belgische Noordzeekust.

Zuiverheid in de afbraak

Bij De Panne ligt het grootste en mooiste duingebied van België. Gebruik uw vakantiehuis in België de Panne als startpunt voor wandelingen en trektochten door de romantische Oosthoekduinen en het Calmeynbos. Bezoek het bezoekerscentrum DE Nachtegaal en ervaar de unieke natuur van de duinen van de Panne tijdens een wandeling onder leiding van getrainde natuurbeschermers. In het natuurgebied Westhoekduinen kunnen kalveren en runderen worden geobserveerd. Na een wandeling door de duinen van de Panne is een vakantiehuis in de Panne een natuurlijke oase van rust en ontspanning.

Een vakantiehuis in de Panne is ook een goed vertrekpunt voor fietstochten door de rustige en groene natuur van West-Vlaanderen. Bijzonder aan te bevelen is de ongeveer 50 kilometer lange Cobergher Fietsroute, die door romantische dorpjes, groene bossen en over de West-Vlaamse velden voert.

Strandvakantie voor kinderen en volwassenen

Het lange strand van de Panne biedt actieve vakantiegangers en rustzoekers alles wat hun hartje begeert. Kinderen kunnen er naar hartenlust spetteren en zwemmen. Een vakantiehuis in De Panne ligt niet ver van het strand. Overigens is het strandzeilen hier ook uitgevonden. Waarom geen nieuwe hobby uitproberen en uit de wind over de kust van De Panne varen? Het strand is zonder golfbreker. Daarom geldt de Panne ook als een paradijs voor windsurfers en kitesurfers.

De vakantie kan worden opgedeeld in vele activiteiten. Een bioscoop die vanuit het vakantiehuis in de Panne gemakkelijk te bereiken is, bevindt zich in het naburige Koksijde. Niet ver van de Panne ligt ook de stad Dunkirchen met zijn romantische middeleeuwse binnenstad. Geniet van een wandeling door de stad en kijk uit naar boeiende musea zoals het Hafenmuseum Dunkirchen en het Mémorial du Souvenir, met veel informatie over een van de belangrijkste veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog.

Voor uitstapjes tijdens de vakantie in een vakantiehuis in De Panne is de Kusttram ideaal. Het is een tramlijn die langs de hele Belgische Noordzeekust loopt over achtenzestig kilometer. De rails van de Kusttram lopen voornamelijk door duinen of wegen dichtbij het strand, en op veel trajecten is uitzicht op de Noordzee mogelijk. Voor huurders van een vakantiehuis in de Panne is het aan te raden om een dagkaart voor het hele traject aan te schaffen, zodat ze heen en weer kunnen rijden tussen vakantiehuis de Panne en Oostende en Knokke. De reistijd voor het hele traject bedraagt bijna twee en een half uur; aanvullende spoedstromen zijn iets sneller.

Een vakantiehuis in de Panne is ook een goed vertrekpunt voor een dagje uit naar een van de mooiste pretparken van België: Plopsaland de Panne. Attracties als achtbanen en waterwegen maken het tot een paradijs voor kinderen.

Kijk uit naar uw zomervakantie aan de Belgische Noordzeekust en boek een vakantiehuis in de Panne.

Bekijk alles

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!