Veelgestelde vragen
Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla in De Haan?

Belvilla heeft in totaal bijna 400 vakantiehuizen in en rond De Haan. Van een comfortabele studio aan het strand tot een prachtig gerenoveerde hoeve en traditionele elementen en grote tuin.

Hoeveel betaal ik per nacht in een vakantiehuisje in de Haan?

De goedkoopste vakantiehuisjes in De Haan kosten minder dan 40 euro per nacht, afhankelijk van het seizoen. Als je wat meer luxe wilt en samen met een grote groep gaat reizen dan kan de prijs in een luxe vakantiehuis in De Haan oplopen tot duizenden euro's. Denk dan aan grote villa's met zwembad, sauna, etc.

Welke activiteiten zijn er in de zomer in de Haan?

In De Haan valt het hele jaar door wel iets te beleven maar de Belgische kust komt natuurlijk vooral tijdens de zomer tot leven. Je kunt natuurlijk genieten op zon en zee op het strand van De Haan of kiezen voor een wandeling of fietstocht en genieten van de architectuur van de badplaats.

Welke activiteiten zijn er in de winter in de Haan?

Ook tijdens de winter of bij slecht weer is er in De Haan wel wat te doen. Zo kun je een filmpje meepikken in Cinema Rio, zwemmen in het tropisch zwembad in Sunparks of je laten verwennen in een een wellness. In De Haan vind je ook binnenactiviteiten voor zowel kinderen als volwassenen.

Wat zijn typische gerechten in de Haan?

In De Haan kun je kiezen voor mosselen met friet, garnaalkroketten, tomaat garnaal, tongrolletjes met botersaus en handgepelde Noordzee-garnalen. Als dessert stellen we een pannenkoek, zachte vanillewafels met aardbeislaatje voor of geniet natuurlijk van een lekker ijsje op de zeedijk.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020