Vakantiehuis Auvergne

Alle vakantiehuizen in Auvergne

Uw huis verhuren

Aanmelden

Auvergne

De regio Auvergne is gelegen in het Massif Central. Met zijn kratermeren en warme bronnen is deze regio het groene, vulkanische hart van het Massif en een populaire vakantiebestemming in Frankrijk. Het is een paradijs voor vakantiegangers die graag buiten actief bezig zijn. Je kunt hier perfect wandelen in de zomer en zelfs skieen in de winter. Ook vind je hier een aantal van 's lands mooiste kerken, kastelen en paleizen uit Romaanse, middeleeuwse en renaissance tijden. Je vakantiehuis in Auvergne vormt een prima thuisbasis voor uitstapjes in de regio.

Een vakantiehuis in de Auvergne, voor een vakantie in het groen

De Auvergne is boeiend vanwege haar onbedorven natuurschoon: groen heuvelland met hoogvlakten, bossen, meren en uitgedoofde vulkanen. Een vakantiehuis in de Auvergne is een geweldige uitvalsbasis voor een vakantie in het groen. Een bezoekje aan één van de vulkanen is absoluut de moeite waard. Het is een mooie wandeling naar boven en eenmaal boven aangekomen staat er een spectaculair uitzicht te wachten. Voor de beginnende of voor de gevorderde wandelaar: er zijn mogelijkheden genoeg! Ook voor een vakantie met kinderen is de Auvergne een prima vakantiebestemming. Kies voor een vakantiehuis met zwembad en maak een wandeling in Auvergne door het mooie landschap.

Boek een vakantiehuis in de Auvergne en geniet van alles wat deze regio te bieden heeft

Natuurlijk moet er tijdens een vakantie in de Auvergne ook tijd over zijn om heerlijk te ontspannen. Gelukkig zijn er daar ook mogelijkheden voor! De Auvergne staat namelijk ook bekend om zijn bronnen en kuuroorden. Le Mont Dore is een voorbeeld van zon kuuroord, wat al bij de Romeinen bekend was. Maak een uitstapjes vanuit je vakantiehuis in de Auvergne en maak kennis met de helende werking van een dagje relaxen in een kuuromgeving. Niet voor niets is de Auvergne al jaren een populaire bestemming onder onze vakantiegangers. Heerlijk weer, lekker eten en de uitgekiende mix van cultuur, natuur, sport en ontspanning zijn hier belangrijke redenen voor. Belvilla biedt in de Auvergne authentieke vakantiehuizen, karakteristieke boerderijen en kastelen. Of je nu met het hele gezin wil genieten van een welverdiende vakantie of samen met je partner er even uit wil in het laagseizoen: duik in ons aanbod en vind het passende vakantiehuis in de Auvergne!

Alle vakantiehuizen in Auvergne