Een selectie van onze huizen

De vrijheid van een last-minute autovakantie

Een last minute autovakantie is altijd wel een goede keuze. Je kunt namelijk tot het laatste moment bepalen welke route je gaat rijden en hoeveel bagage je eigenlijk mee wil nemen. Ontdek bijvoorbeeld Spanje of Frankrijk met de auto of kies voor een autovakantie dicht bij huis. Duitsland en België zijn namelijk ook echte aanraders. Een groot voordeel is dat je met de auto alle mooie plekjes van deze landen kunt ontdekken!

Bekijk ons aanbod

3.912 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

De voordelen van een last minute autovakantie

Een last minute autovakantie is een echte aanrader. Een groot voordeel is dat je last-minute kunt bepalen waar je naar toe wil en je bepaalt zelf wanneer je thuis wegrijdt, hoe laat je op de plaats van bestemming wil zijn en hoeveel bagage je mee wil nemen.

Lees meer
Last minute autovakantie Duitsland

Wil je niet al te lang onderweg zijn als je last minute op vakantie gaat? Vele prachtige streken in Duitsland kun je bereiken in slechts een paar uur rijden. Je vindt hier aan groot aanbod aan vakantiehuizen en het fijne van een autovakantie is natuurlijk dat je de weide omstreek gemakkelijk kunt verkennen. Plan een paar daagjes uit om een stadje in de buurt te verkennen of om de bergen in te rijden.

Lees meer
Last minute autovakantie in Zuid-Europa

Zoek je het liefst de zon tijdens je vakantie? Dan is een last minute autovakantie naar Zuid-Europa ideaal! Omdat het naar de vakantieadressen in Zuid-Europa iets langer rijden is, kunt je op verschillende plekken onderweg kiezen voor een overnachting. Dan rij je de volgende dag weer fris en fit verder naar je volgende overnachtingsplek of eindbestemming. Met een last minute autovakantie kun je zelf de route en de tijdsplanning bepalen.

Lees meer
Last minute autovakantie in België

België is ook een fijne bestemming voor een last-minute autovakantie. Je bent er zo en kunt met de auto een hoop activiteiten ondernemen. De Belgische Ardennen ligt om de hoek, maar je kunt ook een dagje naar Brussel of lekker een dagje uitwaaien op het strand.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020