Vind uw ideale autovakantie Kroatië bij Belvilla

Een selectie van onze huizen

Kies voor een autovakantie naar Kroatië

Kroatië is een populaire vakantiebestemming die de afgelopen jaren alleen maar meer in trek is geworden bij toeristen. En dat is zeer terecht! Zowel jong als oud zal zich goed vermaken tijdens een autovakantie naar Kroatië. Het vakantieland is gevestigd aan de Adriatische kust met helderblauw water wat het uitzicht vanuit de bergen erg mooi maakt. Ook de kinderen kunnen zich laten gaan op de mooiste stranden.

Bekijk ons aanbod

1.392 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Een mooie rit naar Istrië

Met een vakantie aan de Adriatische kust kunt u heerlijk genieten van het warme weer aan het strand. Istrië is dé perfecte bestemming voor een autovakantie in Kroatië! Wandel langs de rotsachtige kustlijn of ga op zoek naar de eeuwenoude cultuur van de steden.

Lees meer
Vier uw vakantie in Dalmatië

De prachtige eilandjes bij de kust van Dalmatië moet u zeker bezoeken tijdens uw vakantie in Kroatië. De streek ligt nét wat verder naar het zuiden toe, maar u krijgt er geen spijt van als u een stukje doorrijdt. En de adembenemende uitzichten maken de autorit een stuk leuker!

Lees meer
Typisch Kroatië

Een autovakantie naar Kroatië is met een afstand van ongeveer 1400 kilometer vanaf Utrecht prima te doen. Maar het hoeft natuurlijk niet een in één keer. Als u dit te lang vindt kunt u na een lange dag rijden een tussenstop maken. Zo rijdt u de volgende dag uitgerust weer verder.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020