Een selectie van onze huizen

De ideale vakantie in augustus

In augustus is het heerlijk om vakantie te hebben. De zon schijnt, de kinderen hebben vakantie en op elke bestemming valt er wel iets te beleven! Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantiehuis aan zee in Nederland? Of een vakantiehuis met Privézwembad in Italië? Waar je ook voor kiest, als je toe bent aan een zonvakantie, is augustus de perfecte maand om je vakantie in te plannen. Als je er nog niet uit bent waar je precies heen wil, hou dan ook de lastminute vakantie aanbiedingen voor augustus 2020 op onze website in de gaten!

Bekijk ons aanbod

21.206 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Op zomervakantie in augustus met kinderen

Hebben de kinderen al even mogen genieten van de schoolvakantie, maar krijgen ze nu toch wel steeds meer zin om weg te gaan? Dan is augustus de ideale maand om met elkaar op zomervakantie te gaan! Geniet van zon, zee en strand of leef je helemaal uit met een actieve vakantie in de bergen.

Lees meer
Geniet van een vakantiehuis aan zee

Strandliefhebbers kunnen hun hart ophalen met een vakantiehuis aan zee. In augustus ben je vrijwel overal in Europa verzekerd van een zonovergoten vakantie. Vooral in Zuid-Europa kunnen de temperaturen hoog oplopen en is het aan te raden om een vakantiehuis aan zee of een vakantiehuis met privézwembad te boeken.

Lees meer
Ontdek de mooiste plekjes van Italië

Italië is in de zomer een populaire bestemming en dat is natuurlijk niet zomaar! Dit land kent talloze plekjes waar het in de zomer fijn vertoeven is. Van het plattelandsleven in Toscane tot aan de mooiste kustgebieden aan de Bloemen Riviera, er is voor elke vakantieganger wat wils!

Lees meer
Zomervakantie dicht bij huis

Ook een vakantie in augustus dicht bij huis kan erg aangenaam zijn. Op slechts een paar uur afstand ben je toch even helemaal weg. Boek een vakantiehuisje op een vakantiepark in Duitsland, of een vakantiehuis aan zee in Nederland of België

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020