Vakantiehuis Ardennen - Dinant, Han, Chimay en omgeving

Alle vakantiehuizen in Dinant-Han-Chimay en omgeving

Uw huis verhuren

Aanmelden

Ardennen - Dinant, Han, Chimay en omgeving

Vind je ideale vakantiehuis in de Ardennen in de regio Dinant – Han – Chimay bij Belvilla! We hebben een ruim aanbod aan prachtige vakantiehuizen om er even lekker tussenuit te gaan. Een complete zomervakantie, een kort weekendje weg of een midweekje in het voorjaar? Neem een kijkje in ons aanbod en ontdek deze prachtige omgeving heel gemakkelijk vanuit je eigen vakantiehuis! Zowel Dinant, Han als Chimay bieden je genoeg mogelijkheden, activiteiten en bezienswaardigheden aan om je geen dag te hoeven vervelen. En wil je een dagje even helemaal niks doen? Dan bieden onze vakantiehuizen met wellnessfaciliteiten uitkomst. Kortom, boek snel een vakantiehuis in de Ardennen in de omgeving Dinant – Han – Chimay en laat alles even helemaal zoals het is.

Geniet van een veelzijdig verblijf met een vakantiehuis in Dinant

Heel terecht wordt Dinant vaak gekenmerkt als het leukste stadje van de Ardennen. Het verleden van Dinant heeft namelijk zoveel bijzondere bouwwerken achtergelaten, dat het even lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Hoog op de rotsen vind je namelijk het verdedigingswerk Citadel van Dinant. Pak de auto, de trap of de kabelbaan naar boven en bekijk dit prachtige bouwwerk en haar museum. Bovendien heb je vanaf hier een schitterend uitzicht over de omgeving. Benieuwd naar hoe het leven in de Middeleeuwen was? Ga dan eens naar het kasteel van Calles-Vêves. Dit prachtig, gemeubileerd feodaal kasteel geeft je een mooi beeld van het dagelijkse leven uit deze tijd. Honger gekregen van al deze bezichtigingen? De culinaire tradities van Dinant bieden uitkomst! Dinantse koek, Flamiche, karakteristiek bier uit de traditionele brouwerij… heerlijke specialiteiten die je lekker op kunt eten en drinken in je vakantiehuis in de Ardennen rondom Dinant.

Ontdek de prachtige natuur vanuit je vakantiehuis in de Ardennen

In de omgeving Dinant – Han- Chimay vind je schitterende natuur die je absoluut tijdens een wandeling of fietstocht beter moet leren kennen. Bovendien is de regio ook in het bezit van enkele bijzondere grotten, waarvan de grot ‘La Merveilleuse’ misschien nog wel het allermooist is. Je kijkt hier je ogen uit door de helderheid van de stalactieten en watervallen. Ben je een echte avonturier? Dan biedt Dinant Aventure uitkomst. In deze beboste steengroeve beleef je sensationele activiteiten als abseilen, klimtochten, ondergrondse trajecten en evenwichtparkoersen. Genoeg van het vaste land gezien? Zoek dan de Maas en de Lesse op, want hier kun je een schitterend boottocht of kanotocht houden. De mogelijkheden zijn enorm! Duik snel in ons aanbod en vind het ideale vakantiehuis in de Ardennen voor jou!

Han: een bijzondere plek voor een heerlijke vakantie!

Han-sur-Lesse is werkelijk een prachtige plek. Hier vind je een van de beroemste grotten van ons continent. De rivier de Lesse heeft hier prachtige kalkafzettingen en immense zalen achtergelaten waardoor je eigenlijk je vakantiehuis niet kunt verlaten zonder hier een bezoekje aan gebracht te hebben. Bovendien vind je boven de grot een werkelijk schitterend park van maar liefst 250 hectare ongerepte natuur. Nergens leer je meer over de flora en fauna van de Ardennen dan hier.

Alle vakantiehuizen in Dinant-Han-Chimay en omgeving