Een selectie van onze huizen

Bekijk alles

Vakantiehuizen aan zee

Belvilla heeft vele vakantiehuizen aan het water. Zo kan je kiezen voor een heerlijke strandvakantie. Geniet van een prachtig uitzicht op zee vanuit een leuk strandhuisje. De kinderen kunnen zich hier eindeloos vermaken door zandkastelen te bouwen, schelpen te zoeken of lekker te vliegeren. Terwijl jij in de tussentijd tot rust komt op een strandbedje of door een lange strandwandeling. 

 

Vakantiehuizen aan een meer

Een vakantie aan het water is leuk voor iedereen. Kies daarom voor een mooi vakantiehuisje aan een meer. Kom heerlijk tot rust midden in de natuur en haal een frisse neus. Schijnt de zon ook nog eens lekker? Ontspan dan lekker op je handdoek naast het meer of neem een verkoelende duik in het water. Ondertussen kunnen de kinderen spelen in het water en langs de kant. Wil je graag iets samen doen? Huur dan een dagje een boot en vaar gezellig over het water. Niets brengt meer plezier dan dit toch?

 

Vakantiehuisjes met uitzicht op een rivier

Ben je meer op zoek naar rust en ruimte? Spendeer dan je vakantie in een huisje aan een rivier of zelfs op de rivier. Omgeef je midden in de natuur en kijk prachtig uit over het water. Ontdek de omgeving door te varen over de rivier en waag een duik in het water

Ben je in voor een vakantie met veel waterpret? Overnacht dan in een vakantiewoning aan het water van Belvilla. 

Bekijk ons aanbod
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020