Boek een stedentrip!

Wil je er een paar dagen even tussenuit? Dan is een stedentrip in Nederland of in de rest van Europa waarschijnlijk iets voor jou. Binnen een paar uur vliegen sta je al in de meeste Europese steden en kun je ter plaatse smullen van wat de stad te bieden heeft. Tijdens een stedentrip kun je genieten van een andere cultuur, een terrasje doen, uiteten op restaurant, shoppen en het bruisende uitgaansleven van een wereldstad ontdekken.

Belvilla vakantiehuizen

Belvilla heeft een compleet aanbod aan vakantiewoningen, een appartement of vakantiehuis, in bijna alle steden in Europa. Of je nu een city trip wilt boeken in Nederland, in een van onze buurlanden, in Zuid-Europa of aan de andere kant van de oceaan in New York. Of je nu een weekendje weg wilt en er even tussenuit wilt met een groep vrienden, een weekendje weg met je vriend of vriendin of een last minute stedentrip wilt boeken in New York. Op onze website vind je een compleet aanbod aan Belvilla vakantiehuizen om tijdens een citytrip ter plaatse te overnachten. Appartement of vakantiehuis boeken voor twee personen of voor een groep, bij Belvilla vind je het allemaal terug.

Bekijk alle huizen
Stedentrip Nederland

Heb je zin in een weekendje weg zonder dat je het vliegtuig op moet? Ga dan op een stedentrip in Nederland. Er valt zo veel te ontdekken in Nederland dat je eigenlijk niet ver weg hoeft te gaan om een echt vakantiegevoel te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een vakantiehuis in steden zoals Rotterdam, Groningen, Maastricht, Utrecht en Amsterdam. Maar ook kleinere steden als Vlissingen, Breda, Arnhem, Den Haag, Groningen of stedentrip in Zaandam zijn echte aanraders voor een korte reis of bezoek.

Bekijk alle huizen
Stedentrip Rotterdam

Een van de mooiste steden om te bezoeken in Nederland is Rotterdam. Rotterdam werd in de Tweede Wereldoorlog volledig verwoest maar is nu een voorbeeld van hoe een moderne stad er kan uitzien. Rotterdam is een grote stad, is qua oppervlak de grootste stad van Nederland en er is er heel wat te beleven. Bezoek de Erasmusbrug, Euromast, de iconische Markhal, de Kubuswoningen die schuin tegenover de Markthal staan, de Sint Laurenskerk en Pauluskerk. Rotterdam is het bewijs dat je voor een leuke citytrip niet ver op reis hoeft te gaan en is een van de beste stedentrips in Nederland die je kunt maken.

Bekijk alle huizen
Stedentrip Amsterdam

Of je nu met een groep vrienden een city trip wilt doen of er een weekendje wilt beleven met je vriend of vriendin, dan is een stedentrip in Amsterdam een echte aanrader. Amsterdam is een stad die gemaakt is om om heerlijk in rond te wandelen, terrasjes te pakken, op restaurant uit te eten en te genieten van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft. Houd je van museums? Bezoek dan het FOAM, het Nemo (museum voor wetenschap en technologie), het Eye (filmmuseum), het wereldberoemde Van Gogh Museum en natuurlijk het Rijksmuseum.

Bekijk alle huizen
Citytrip dichtbij

Lekker een paar dagen even tussenuit voor een stedentrip, maar geen zin in een lange reis? Waarom ver weg op vakantie gaan, als je ook net over de grens een citytrip kunt boeken? Je hoeft niet noodzakelijk lang te reizen om een leuk weekendje weg te beleven. Een citytrip in onze buurlanden Duitsland en België zijn echte aanraders en ook Frankrijk en Engeland hebben leuke steden perfect voor een citytrip. Zeker als je een last minute stedentrip wilt boeken, dan is een stedentrip in een van onze buurlanden de beste keuze. Belvillla heeft een compleet aanbod aan vakantiehuizen perfect voor een korte city trip.

Bekijk alle huizen
Citytrip Zuid-Europa

Ontdek de bruisende kuststeden Barcelona en Valencia in Spanje en ga er tapas proeven op een leuk terrasje. In deze steden kun je genieten van de prachtige gebouwen in de binnenstand en dit afwisselen met een wandeling langs het strand. Ook de Italiaanse hoofdstad Rome is natuurlijk een echte aanrader voor een leuke citytrip. Er is zoveel te bezoeken in Rome dat je eigenlijk meer dan een paar dagen nodig hebt om alles gezien te hebben. In Rome heb je een grote kans op mooi weer en kun je genieten van een stad met een geschiedenis van ruim 2700 jaar. Ook Lissabon is al jaren een populaire bestemming voor een stedentrip. In de Portugese hoofdsat kun je Fado luisteren in Alfama, eindeloos struinen door de gekleurde straatjes en lekker eten op een van de vele terrasjes.

Bekijk alle huizen
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020