8-persoons vakantiehuisje huren voor families of vrienden | Belvilla

Een 8-persoons vakantie om nooit te vergeten

8-persoons vakantiehuis huren bij Belvilla

Een 8-persoons vakantie begint met het zoeken naar een 8-persoons vakantiehuis. Bij Belvilla vind je geschikte huizen voor elke soort vakantie die je samen met acht personen kan houden. Gaan jullie samen skiën, een weekje naar de zon of juist samen wandelen? Vind bij Belvilla jouw geschikte 8-persoons vakantiehuis. Start de dag met een lekker ontbijt met de volledige groep in de woonkamer van je groepsaccommodatie, spendeer de namiddag opgesplitst naargelang groep of de wensen van de reizigers om dan in de avond samen met iedereen te dineren en de stad verder te gaan verkennen.

Inspiratie

8-persoons skivakantie

In de meeste skigebieden zijn er verschillende bungalows en vakantiehuisjes ter beschikking waar je met een grotere groep vrienden, familie of kennissen terechtkunt. Vanzelfsprekend wil je een 8-persoons groepsaccommodatie die zo dicht mogelijk bij de pistes gelegen is waar je ook kunt genieten van de prachtige natuur. Onze vakantiehuizen zijn perfect een weekendje weg met een grotere groep. Kies daarom voor een verblijf in een 8-persoons huisje van Belvilla. De 8-persoons vakantiehuizen zijn uitstekend om met 7 of 8 personen op vakantie te gaan en volop te genieten van je vakantie.

Lees meer
8-persoons familievakantie in de zon

Er zijn heel wat 8-persoons gezinnen die samen op vakantie gaan. Soms gaat het om een koppel met veel kinderen, maar evengoed heeft je kroost al een partner die met je meereist. Of misschien vind je het wel fijn om samen met het gezin van je broer of zus de vakantie door te brengen? Het kan allemaal bij Belvilla.

Lees meer
8-persoons wandelvakantie in de bergen

Een vakantiehuis voor 8 personen in de bergen is erg populair bij groepen die gezellig samen op wandelvakantie gaan. Zowel kleinere tochten in Zwitserland en Oostenrijk als heuse bergtochten kennen enorm veel succes in de zomermaanden. Met een 8-persoons groep wandelen brengt altijd de nodige gezelligheid met zich mee.

Lees meer
8-persoons feestvakantie met vrienden

Zin om eens helemaal uit de bol te gaan? Dan is een 8-persoons feestvakantie met vrienden een echte aanrader. Overal in Europa zijn er leuke steden en plekjes te vinden die zich perfect lenen voor dit type vakantie. Wat dacht je namelijk van een 8-persoons reis naar een van de Canarische Eilanden of het mooie Griekenland? Wat betreft de accommodaties die je hier zult aantreffen zul je werkelijk verbluft staan. De 8-persoons vakantiehuizen zijn zo ingericht dat ze perfect zijn om met je vrienden een onvergetelijke tijd te beleven.

Lees meer
Veelgestelde vragen
Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla voor een 8-persoons vakantie?

Belvilla heeft in totaal bijna 35.000 unieke aanbiedingen en duizenden vakantiehuizen geschikt voor grote groepen. Van een sfeervol vakantiehuis met sauna en stoombad in de Belgische Ardennen tot een gerestaureerde boerderij met privézwembad in Zuid-Frankrijk.

 

Hoeveel betaal ik per nacht voor een vakantiehuis voor 8 personen?

De goedkoopste vakantiehuizen voor 8 personen vind je al voor ongeveer 40 euro per nacht, afhankelijk van het seizoen. Als je wat meer luxe wilt en veel slaapkamers wilt dan kan de prijs in een luxe vakantiehuis voor 8 personen oplopen tot duizenden euro's. Denk dan aan grote villa's met zwembad, sauna, etc.

 

Welke types 8-persoons vakantiehuizen vind ik bij Belvilla?

Een 8-persoons vakantie begint met het zoeken naar een 8-persoons vakantiehuis. Bij Belvilla vind je verschillende types groepsaccommodaties in 24 landen over heel de wereld. Van prachtige grote villa's met privézwembad, sauna en jacuzzi tot een vissersschip die dient als woonboot. Zowel dicht bij huis als verder weg zijn er grote vakantiehuizen te vinden.

 

Hoeveel 8-persoons vakantiehuizen in Nederland?

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 8 personen, maar wil je niet al te ver rijden? Dan is een vakantiehuis in Nederland of één van de buurlanden een echte aanrader. In welke regio wil je graag met een groep verblijven? Bij BelVilla hebben we zeker een locatie voor jou beschikbaar. Voor een grote groep collega's, vrienden of met de familie. In Nederland alleen vind je al meer dan 500 vakantiehuizen geschikt voor 8 personen of meer.

 

Kan ik op wintersportvakantie met 8 personen?

Een goed idee! In de meeste skigebieden zijn er verschillende bungalows en vakantiehuisjes ter beschikking waar je met een grotere groep vrienden, familie of kennissen terechtkunt. Vanzelfsprekend wil je een 8-persoons groepsaccommodatie die zo dicht mogelijk bij de pistes gelegen is waar je ook kunt genieten van de prachtige natuur.

 

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020