15 persoons vakantiehuis? Huis huren voor 14 tot 15 personen | Belvilla

Groepsaccommodaties voor 14 tot 16 personen

Wil je er even lekker tussenuit met heel de familie of een grote groep vrienden? Bekijk dan ons aanbod aan groepsaccommodaties voor 14 tot 16 personen. Zowel dicht bij huis als verder weg zijn er grote vakantiehuizen te vinden. Wat dacht je namelijk van een groepsaccommodatie in Nederland of België? Of ga je liever op wintersport? Bij BelVilla kun je op vakantie in maar liefst 24 landen over heel de wereld en kun je het perfecte vakantiehuis uitkiezen uit onze meer dan 35.000 unieke aanbiedingen. Er is zeker en vast genoeg keuze bij Belvilla!

Inspiratie

Groepsaccommodaties in Nederland

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 14 tot 16 personen, maar wil je niet al te ver rijden? Dan is een vakantiehuis in Nederland een echte aanrader. In welke regio wil je graag met een groep verblijven? Bij BelVilla hebben we zeker een locatie voor jou beschikbaar. Voor een grote groep collega's, vrienden of met de familie.

Lees meer
Alle huizen in Nederland
Groepsaccommodaties in België

Ga je liever met heel de familie of een grote groep vrienden een weekendje, midweekje of weekje weg naar België? Ook dan kun je bij Belvilla een mooi vakantiehuis voor 14 tot 16 personen terugvinden. Bekijk eens ons aanbod in de Ardennen of aan de Belgische kust.

Lees meer
Alle huizen in België
Wintersport voor groepen

Bent je een echte wintersportliefhebber en ga je het liefst met een groep op wintersportvakantie? Ontdek dan ons ruime aanbod aan groepshuizen in Oostenrijk of Frankrijk. Zowel in grote als kleine skigebieden is er genoeg keuze in het assortiment van BelVilla.

Lees meer
Alle wintersporthuizen
Groepsaccommodaties in Frankrijk

Wil je graag iets meer naar het Zuiden afzakken om van je volgende vakantie te genieten? Dan is een groepsvakantie in Frankrijk misschien ideaal voor jou en je reisgezellen. Frankrijk is het vakantieland bij uitstek vakantieland met bergen, rivieren, prachtige kustgebieden en natuurlijk: heerlijk eten en drinken.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 8+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020